Yeni sipariş ettiğim işlemci soğutucum bugün elime geldi. Şu an montajını yaptım ama soğutucuyu takarken fazla zorlandım. Bir problem oluşur mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Bende o soğutucan almak istiyorum işlemcim i5 7500 soğutucudan memnun musunuz boştayken ve yükteyken ısı değerleri ortalama kaç ? Eğer memnunsanız bugün sipariş vericem
Bende o soğutucan almak istiyorum işlemcim i5 7500 soğutucudan memnun musunuz boştayken ve yükteyken ısı değerleri ortalama kaç ? Eğer memnunsanız bugün sipariş vericem
Pek sıkıntı çıkarmaz. Zaten x94 rd nin kompakt bir tasarımı olduğu için dar yerlere bile rahatlıkla sığıyor. X120 te gelince tabi x 120 daha performanslı ama fiyat - performans soğutucusu istiyorsanız dark x94 rd en iyisi.
Bu soğutucu yüzünden işlemcimin üzerinde kılcal çizikler oldu. Yeni soğutucu arayışındayım şuan. Performansa gelince birşey diyemem o paraya çok daha fazlasını sunuyor. Takması ayrı dert çıkarması ayrı dert illahlah ettirdi.
Bu soğutucu yüzünden işlemcimin üzerinde kılcal çizikler oldu. Yeni soğutucu arayışındayım şuan. Performansa gelince birşey diyemem o paraya çok daha fazlasını sunuyor. Takması ayrı dert çıkarması ayrı dert illahlah ettirdi.