Dark guardian fan kontrolcü

justes123

Kilopat

Şöyle iki tane üç çıkıyor fan kontrolcüden Power olanı PSU'ya bağlayacağım fakat diğer ucu nereye bağlayacağım anakart üzerinde hangi girişe takmam gerekiyor?

Anakartım:
Gigabyte 970A-DS3p rev 2.1.

PSU'ya taktığın kablo yeterli kontrolcüye fanları bağlayın. Detaylıca kontrolcünün giriş, çıkış, kablolarını çekip atar mısınız.

PSU'ya taktığın kablo yeterli kontrolcüye fanları bağlayın. Detaylıca kontrolcünün giriş, çıkış, kablolarını çekip atar mısınız.

Geri kalan her şeyi bağladım.
Powerı bağlamam yeterliyse diğer kablo ne işe yarıyor ismi nedir bilgi verir misiniz?

Geri kalan her şeyi bağladım.
Power'ı bağlamam yeterliyse diğer kablo ne işe yarıyor ismi nedir bilgi verir misiniz?

O kablo dönüştürücü ile başka kontrolcü gibi bir şeylere bağlanıyor diye düşünüyorum.

Benim kasamda o bağlantı fanlara bağlı, böylece kontrolcü ile kontrol edilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Kullanım klavuzun da bağlantılar gösteriliyor bir göz gezdirin derim kesin bilgi için.

Ben anakarta takılıyor diye düşünmüştüm.
Bilgisi olan birisi cevaplar umarım.

Sadece 2 kablosu mevcut anakarta bağlamaya gerek yok soket yapıları da zaten farklı sizin işinize pek yaramayacaktır.

Benim kasamda o bağlantı fanlara bağlı, böylece kontrolcü ile kontrol edilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Kullanım klavuzun da bağlantılar gösteriliyor bir göz gezdirin derim kesin bilgi için.
Kullanım kılavuzuna baktım fan kontrolcü ile alakalı bir şey yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…