"Dark Guardian Mini" kasasının kalitesi nasıldır?

izledim inceledim hatta çekilişine de katıldım ama o paraya çıkınca (500 lira) çok güzel seçenekler var, ve o modellere göre önde toz filtresi olmaması çok büyük bir eksi bece
Bence iyi bir kasa. Dark markasının o kasası alınabilir bir model. Mini olması, ön tarafında 3 adet fan ve mesh yapıda olması çok iyi. 350 TL fiyat ile gayet alınabilir.
Aklın yolu bir gözüküyor
Ranker Orion ön alttan hava alıyor.
şu anki kasamda sözde bunu yapıyor ama bu akış nedense yetmedi, belki o kasada daha iyidir ama bu sefer riske atmak istemiyorum ve önü ful ızgara olmasına dikkat ediyorum. Öneriniz için çok teşekkür ederim
Satın aldım yorumlarımı belirteyim;
  1. Ben kasayı satın alıncaya kadar fiyatı arttı, aldıktan sonra iki kere daha arttı. Muhtemelen corona yüzünden oluşan döviz dengesizliğinden ama yinede bu kadar sık fiyatı değiştiren teknobiyotik sitesine sinir oldum. Fiyatlar kura göre haftada bir gibi sürelerle değişmeli, günde 3 kere değil.
  2. Kasa gerçekten küçük olmasına rağmen hava akışı çok etkileyici.
  3. Beraberinde gelen fanlar çok ses yapmıyor ve hava akışını sağlıyor. Fakat hız kontrolü sadece voltajla yapılıyor ve tam hızda çalışmadığında ledleri yanmıyor.
  4. Kasa ile birlikte fan kontolcü gelmemesi büyük eksik.
  5. Ön ızgaranın arkasında sabit bir toz filtresi var ama çıkmıyor.
  6. Malzeme kalitesi kötü değil, orta. Kalitesiz hissettirmiyor.
  7. En büyük sorun, almadan önce fark edemedim, ekran kartım, psu koruma kapağına aşırı yakın oldu ve hava girişini ciddi engelliyor. Kasayı ciddi pozitif basınçla soğutmam gerekecek.
Son olarak bu salgına rağmen çalışan ve ürünlerini zamanında getiren kargoculara teşekkürü borç biliyorum.

Edit: Bugün iadeye yolladım. Gpu hava alması için kalan boşluk çok az ve gpu hiç olmadığı kadar ısınıyor

Son düzenleme:
Hocam baya geçmiş kusura bakmayın, bunun yerine ne aldınız. Ben de mAtx bir kasa arıyorum ve bu çok hoşuma gitti. Ama PSU ile ekran kartı arasındaki mesafe gerçekten çok az. Sıcaklıklar kaçtı hatırlıyor musunuz?

Merhaba, Silverstone redline rl08 satın aldım, çok memnunum.
Dark ile aşırı büyük olan ekran kartım 90 dereceleri görüyorken, Silverstone ile normal değerleri olan 65 lerde takılıyor. Benim ekran kartım çok büyük ve kalın olduğu için psu kapağına çok yakın kalmıştı.

Konuya tarayıcıdan aratıp gelenler için hortlatma ihtiyacı hissediyorum, kasanın aynısı Genesis İrid 503. Fanların gücü aynı mı kontrol etmek gerekir ancak incelemesini bulabilmek güzel. Yapı olarak kasalar birebir aynı. ATX olan Guardian için bir inceleme bulabilirsem onu da paylaşmaya çalışayım.

Benim anakartımda x16 slotu normalin aşağısında olmasaydı beni memnun ederdi bu kasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…