Merhaba arkadaşlar, yakında Dark Guardian Pro ile birlikte Corsair H100 alacağım. Birbiriyle uyumlu mudur? Bir süre şu anda kullanıdığım LGA1155 tabanlı bilgisayarıma i7-3770 alıp önce i7-3770 ile birlikte kullanıp sonrasında işlemci, anakart ve RAM değişimi yapıp Ryzen 5 5600'e geçmeyi düşünüyorum.
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com 
En fazla 2000-2500 lira verebilirim ve 240mm düşünüyorum.Uyumludur lakin pek önerilebilecek bir model değil. Sıvı soğutma için tam bütçen neydi?
En fazla 2000-2500 lira verebilirim ve 240mm düşünüyorum.
DeepCool olanı hoşuma gitti büyük ihtimalle onu alırım.Öne 360mm takabilirsin aslında. Bütçende de 360mm sıvı soğutma çıkıyor.
DeepCool GAMMAXX L360 A-RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool GAMMAXX L360 A-RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr 
Ama illa 240mm istiyorum dersen ve bütçe arttırabilirsen bu var:
Lian Li Galahad AIO 240 Black 240 mm CPU Sıvı Sogutma
Lian Li Galahad AIO 240 Black 240 mm CPU Sıvı Sogutma gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla soğutucu çeşitleri gencergaming sayfasında satışta!www.gencergaming.com 
Önerilmemesinin sebebi nedir hocam? Bilmediğim için soruyorum bende de h150 var.Uyumludur lakin pek önerilebilecek bir model değil. Sıvı soğutma için tam bütçen neydi?
Önerilmemesinin sebebi nedir hocam? Bilmediğim için soruyorum bende de h150 var.
Teşekkür ederim hocam hoşuma gitti bu kasa, öneriniz için teşekkürler, bunu alayım o zaman.Dark kasa için fazla bir ödeme yapılmıyor mu? Daha uygun çözümler olabilir.
Antec NX410 V2 ATX Mid Tower Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com NX410 is the best ATX Tower case with Large Mesh Front - Antec
The NX410 Black/White mid-tower gaming case effortlessly combines a bevy of in-demand features: USB 3.0 connectivity, ample storage drive bays, room for expansion, and includes one ARGB LED fans in both front and rear. With support for up to a 360 mm liquid cooling radiator in front and 280 mm...www.antec.com