Yaşadığınız duruma üzüldüm. Ben hepsiburada'dan alacağım. Ama teknobiyotik iyi bir firma diye biliyorum.Dark Guardian Pro kullanıyorum. Tozla ilgili sorun yok ama rgb kontrolcusu 1 yıl olmadan bozuldu. Teknobiyotikten almıştım telefonlarına bakan yok. Ben memnun olmadım almanızı istemem.
Teknobiyotik ürün alırken kötü degil sorun çıktıgında ilgisiz. Daha önce dark menzil artırıcı almıştım HB üzerinden satıcı TB di. Arızalı çıktı 45 gün bekledim. Kasada rgb arızası için telefonla soru sorabilecegim kimseyi bulamadım. Mailime gelen cevap sorununuzla ilgili mail atın oldu. Kısacası bundan sonra ne Dark alırım ne de Teknobiyotikten alışveriş yapmam.,ayrıca yapmak isteyenide yapmaması için uyarırım.Yaşadığınız duruma üzüldüm. Ben hepsiburada'dan alacağım. Ama teknobiyotik iyi bir firma diye biliyorum.
Valla hocam iki seçeneğim var. Ya msi alıp tozlarla boğuşacağım, yada dark alacağım toz dan kurtulacağım. İlginiz için teşekkürederim. Dark sipariş verdim. Satıcı hepsiburada. Belki şansıma bende sorun çıkmaz.Teknobiyotik ürün alırken kötü degil sorun çıktıgında ilgisiz. Daha önce dark menzil artırıcı almıştım HB üzerinden satıcı TB di. Arızalı çıktı 45 gün bekledim. Kasada rgb arızası için telefonla soru sorabilecegim kimseyi bulamadım. Mailime gelen cevap sorununuzla ilgili mail atın oldu. Kısacası bundan sonra ne Dark alırım ne de Teknobiyotikten alışveriş yapmam.,ayrıca yapmak isteyenide yapmaması için uyarırım.![]()
Sağolun. Teknobiyotik değil hocam hepsiburada resmi satıcı. Gelişmeleri yazacağım. İade alırsam Msi mag 100r düşünüyorum.Hayirli olsun ayni zamanda gecmis olsun. Saticisi Teknobiyotikse asil sorun iade ve degisimde . Umarim siz sorun yasamadan halledersiniz. Gelismeleri yazarsaniz cok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.