Dark Guardian Pro kasa alınır mı?

florecz3

Hectopat
İyi günler Dark Guardian Pro kasayı gördüm ve beğendim. Daha iyisini bulamadım bu fiyat aralığında. Sizce alınır mı? Aynı fiyatta Masterbox 511 ve Aerocool quartz RGB var ama 100 TL'den fazla fark var. O da Vatan'da sizce alınır mı? Hava sirkülasyonu çok iyi diyorlar. Bir de yanına ucuz ama bilindik markalardan 500-550W 80+ PSU'da lazım. Kasaların kendi PSU'larını pek önermiyorlar.

Not: Spec Delta önermeyin. RGB Flow özelliği yok. Ama PSU dahil çok ucuz. Belki düşünebilirim. Bunun haricinde kasadaki fanların ortası da RGB olması lazım. Kasanın önünün cam ya da plastik olması tercihim fanların daha rahat gözükmesi için ama mesh de olabilir. Bu arada tüm kasaların içinden kumanda çıkıyor mu?

Son düzenleme:
Alınır hocam. Hava akışı iyi.

600 lira için (dahili fan sayısı az ama) stok beklenip XPG Invader alınabilir.

@HABAR Hocam bence XPG Invader güzel değil tabii bu benim düşüncem 600 TL'ye yakın para verdim önde sadece bir tane fan var hava akışı iyi olabilir ama bence bir tane fan bana komik geldi. Geri iade ettim zaten. Ayrıca kasanın tipi de pek iyi değil beyaz renk mesela hiç olmamış. MSI MAG 100R bence daha şık ve daha güzel.

600 lira için (dahili fan sayısı az ama) stok beklenip XPG Invader alınabilir.
Hocam öndeki fanların gözükmesini istiyorum o tarz kasaları sevmiyorum.
PSU'yu ucuz almanı önermem asıl kasayı ucuz al önemli olan PSU, kasa değil.
Kasayı ucuz alayım da ekran kartı işlemci 80°'de gezsin değil mi? Yorumunuz çok saçma olmuş.

Anlamadığınız bir şey var PSU'nun kaliteli ve güvenli olması kasanın kaliteli ve pahalı olmasından daha iyi. Tüm sisteme enerji veren bir ürün gidip 100 TL'ye kasa alın demedim sadece PSU önemli bir donanım onu söylüyorum, anlamadıysanız sizin sorununuz benim değil.

Hocam MAG 100R güzel ama fanların etrafı karartılmış ve öndeki çıkıntı güzel değil bence. Bir kere kasa alacağım ve gelen kasaya sürpriz yumurta muamelesi yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…