Dark Guardian Pro ve MSI Pro M2 anakart bağlantısı

Sevdet Neng

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi MSI B450M PRO M.2 Max anakarta sahibim. Kasayı değiştirmeyi düşündüm ve Dark Guardian Pro kasada karar kıldım. Ancak aklıma bir soru takıldı. Kasada dahili olarak gelen fan kontrolcüsü ARGB kontrolcü olarak geliyor ve anakart bağlantısı 3 pin üzerinden yapılmış. Benim anakartta 3 pinlik bir giriş yok sadece 4 pinlik jled1 girişi var. Eğer bu kasayı alırsam anakart-kontrolcü bağlantısı yapabilir miyim ve eğer yapabilirsem nasıl yapabileceğimi izah edecek biri varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ARGB yani ışık bağlantısı olarak bağlamak zorunda değilsiniz onu kontolcüden yapabilirsiniz.

Fan hızları ise ayrı.

Anladım yani benim sadece kontrolcü ve PSU arasındaki bağlantıyı yapıp fanları da kontrolcü üzerinden yönetmem gerek o zaman. Fan hızları için de kontrolcü üzerinde 2 adet seçenek sunulmuş hızlı ve yavaş şeklinde onların yeterli olacağını düşünüyorum. Teşekkürler cevaplarınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı