F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 15 Ağustos 2020 #1 Dark Guardian kasa almayı düşünüyordum ama sosyalde Guardian kasayı bazıları çok kötülemiş. Sizce Airhawk Duo mu almalıyım? Dark Guardian anlattıkları gibi kötü mü? 2 Kasadan birini alacağım, başka bir kasa önermeyin lütfen.
Dark Guardian kasa almayı düşünüyordum ama sosyalde Guardian kasayı bazıları çok kötülemiş. Sizce Airhawk Duo mu almalıyım? Dark Guardian anlattıkları gibi kötü mü? 2 Kasadan birini alacağım, başka bir kasa önermeyin lütfen.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 15 Ağustos 2020 #2 Airhawk Duo kalp ben. Çok iyi ve tatlı bir kasa. Hava akışında da biraz daha iyi olduğu kanaatindeyim.
Airhawk Duo kalp ben. Çok iyi ve tatlı bir kasa. Hava akışında da biraz daha iyi olduğu kanaatindeyim.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 15 Ağustos 2020 #3 Hem PSU kalitesi olarak hem de hava akışı olarak Airhawk Duo çok daha iyidir almanızı tavsiye ederim.
Hem PSU kalitesi olarak hem de hava akışı olarak Airhawk Duo çok daha iyidir almanızı tavsiye ederim.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 15 Ağustos 2020 #4 Dark Guardian iyi kasa ama malzeme kalitesi biraz kötü.
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 15 Ağustos 2020 #5 Staj Yapan Donanımcı dedi: Airhawk Duo kalp ben. Çok iyi ve tatlı bir kasa. Hava akışında da biraz daha iyi olduğu kanaatindeyim. Genişletmek için tıkla... hava akışı ve malzeme konusunda daha kaliteli olduğunu söylüyor herkes Kim Dokja dedi: Dark Guardian iyi kasa ama malzeme kalitesi biraz kötü. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi sıcaklığı çok etkiler mi? Airhawk Duo ile arasında tahmini kaç derece fark eder?
Staj Yapan Donanımcı dedi: Airhawk Duo kalp ben. Çok iyi ve tatlı bir kasa. Hava akışında da biraz daha iyi olduğu kanaatindeyim. Genişletmek için tıkla... hava akışı ve malzeme konusunda daha kaliteli olduğunu söylüyor herkes Kim Dokja dedi: Dark Guardian iyi kasa ama malzeme kalitesi biraz kötü. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi sıcaklığı çok etkiler mi? Airhawk Duo ile arasında tahmini kaç derece fark eder?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 15 Ağustos 2020 #6 Malzeme kalitesi önemli ama ışık önemli değilse Phanteks P400A (Qp) alıp yanına 2 adet Arctic P12 veya P14 eklenebilir.
Malzeme kalitesi önemli ama ışık önemli değilse Phanteks P400A (Qp) alıp yanına 2 adet Arctic P12 veya P14 eklenebilir.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #7 Ben şahsen size malzeme kalitesi daha iyi markalara yönelmenizi öneririm.
Alo ben Emre abin Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Bursa 15 Ağustos 2020 #8 Airhawk Duo al geç bırak şu Dark'ı.
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 15 Ağustos 2020 #9 Sylveon dedi: Malzeme kalitesi önemli ama ışık önemli değilse Phanteks P400A (Qp) alıp yanına 2 adet Arctic P12 veya P14 eklenebilir. Genişletmek için tıkla... Özelleştirme kısmından kasayı değiştiriyorum o yüzden maalesef Phanteks alamıyorum
Sylveon dedi: Malzeme kalitesi önemli ama ışık önemli değilse Phanteks P400A (Qp) alıp yanına 2 adet Arctic P12 veya P14 eklenebilir. Genişletmek için tıkla... Özelleştirme kısmından kasayı değiştiriyorum o yüzden maalesef Phanteks alamıyorum
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #10 İki kasanın da hava akışı aşağı yukarı aynıdır. Eğer illa ki bu ikisinden biri derseniz hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
İki kasanın da hava akışı aşağı yukarı aynıdır. Eğer illa ki bu ikisinden biri derseniz hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.