Dark Guardian vs Dark N10 Pro

302322

Hectopat

Dark kasa ama hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki model de güzel zamanında çok araştırmasını yapmıştım fakat önerim Guardian olacaktır, hem 1 fan daha fazla geliyor içinde hemde daha güncel bir model ve görünüş açısından da daha iyi.

Bir şey soracağım benim anakart Micro ATX fakat RGB bağlanrısı yok bunda var mı Teknobiyotik fan kontrol devresi olduğunu gösterıyorlar bağlantılarını nasıl yapacağım peki.

Ben de Dark n10 pro kullanıyorum tavsiye ederim. Yanında da 5 adet mavi ışıklı fan yollanıyor. Ama sadece pro modelinde.

Görünüş önemsiz soğutma iyi olsun derseniz N10 Pro alın ama görünüş önemli soğutmada hemen hemen iyi olsun derseniz Guardian alın.

Guardian bir cok yerde okuyup arastirdigim bir kasa. Aralarinda 90TL fark var 1 fan eksik geliyor zaten onu alayim tamamlayim dediginde fiyatlari esitleniyor neredeyse o yuzden Guardian almani tercih ederim benim kesin alacagim kasaydin dun gece Cougar MX350 Mesh 700W , 730TL 'ye dusunce İncehesap'ta dayanamadim aldim yoksa kesinlikle en iyi F/P urunu Guardian 500TL civarina

Son düzenleme:
Guardian alacağım teşekkürler hepinize görünüş olarak ve soğutma olarak huşuma gitti mesh olmasıda ayrıca yanındaki Guardian yazısı ve resmi hoş duruyor (o tarafı her ne kadar yatağa gelecek olsa hava atmak için güzel) peki bir şey soracağım
Bu güç kaynağı nasıl ya da bu.

.

.

Ayrıca üst kısıma nasıl bir fan taksam hoş durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…