Dark güç kablosu alınır mı?

663803

Kilopat
Corsair RM750e'nin güç kablosundan cızırtı sesleri geliyordu. Bu yüzden ben de dün Dark'ın bu kablosunu sipariş ettim ve bugün gelecek. Sipariş verdikten sonra bu markayı biraz araştırayım dedim ve aşağıdaki gibi bir konu gördüm:

Bu markanın güç kablosu iyi midir? Kullanmalı mıyım? Tavsiye eder misiniz?

Güç kablosu konusunda seçici değilimdir. Genelde binbir mağazalardan aldığım güç kablolarını kullanıyorum ve hiç böyle bir sorun yaşamadım. Sorunun başka bir şeyden kaynaklandığını düşünüyorum.

Ben de bu konuda sizin gibiyim hocam fakat bu tarz bir konu görünce "Acaba?" mı dedirtti bana. Fakat geldiğinde deneyip bakacağım, sesi kesecek mi, sağlam mı vs. diye.

Bir şey daha sormak istiyorum. Sizce Corsair'i veya garanti yerini arayıp onlardan güç kablosu isteyip ve eğer verirlerse onu kullanmam daha mı mantıklı olur? Yoksa bu Dark kablosu halihazırda geliyor, bunu kullanıp geçsem mi?

Güncelleme: Cızırtı sesinin kablodan değil de PSU'nun içerisinden geldiğini duydum. Bu yüzden Dark ve S-Link kablolarını iade ettim. Çıkan ses de Coil Whine sesi olduğu için bir sorun yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…