Dark izleme sırası nedir?

Böyle saçma şey ilk defa görüyorum. Dizi yapımcısı zaten izlemen gereken sırada sunuyor sana. Yani normalin dışında atıyorum ilk 3. bölümü sonra 5 sonra 1’i izlersen anlarsın diye bişe yok olamaz da. Yapımcılar zaten onu düşünerek bölümleri sıralıyor ve yapıyorlar yani klasik düzen 1-2-3 diye izlemen normaldir, anlamayacağın yerler olur çünkü dizinin yapısı karmaşık zaman yolculuklarıyla dolu. Hayır anlamadığım attığın yerde de sanki farklı bir yol izleniyormuş gibi öyle anlatmış ki halbuki o da aynı mantık olması gereken sıralamada gidiyor. Diziden çok bu beynini yakar emin ol. Bas tuşa normal izle kasma.

Hocam bakmayın arkadaşın öyle yazdığına 1. sezon 1. bölüm diye yazdığı bölüm ismi 2. sezonun bir bölümüne ait aslında hepsi böyle farklı farklı ve dediğiniz mantık bu dizide olmayabilir çünkü her serinin izleme sırası yapımcinin sunduğu gibi olmayabiliyor.

Diziyi izledim kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…