Dark izlenir mi?

ryuz4ki

Hectopat
Daha fazla  
4. bölümdeyim fakat sarmıyor çok karmaşık. Yorumlara baktığimda herkes beğenmiş fakat beni sarmadı sarmadığı için de birkaç haftada bir arayla izledim bölümleri daha da kafam karıştı öneriniz var mı? İzlenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oturup devam et ara verme yoksa kafan tabii ki karışır öyle bir dizide. Kafandaki sorular diğer bölümlerde cevaplanıcak sen izlemeye devam et.

İzledikçe anlamaya başlıyorsunuz diziyi, devam edin bence.

Son düzenleme:
Valla kendim bitirdim ortam vs hoşuma gitti şarkılar vs ama inanır mısın gel anlat desen anlatamam muthiş karışık bana göre izledim gitti öyle

Oturup arkama yaslanıp rahatça izleyeceğim dizileri tercih ederim.

İnsanları eleştirirken biraz ölçülü olabilirsin. Süper kahraman film/dizilerini izlemek beyinsizlik olmamakla beraber Dark tarzı diziler de tamamen zevk meselesi. Arkadaşımız o türe ısınmamış olabilir, temposu yavaş gelmiş olabilir veya sadece sevmemiş olabilir. Beğenmemek hakaret falan değil ayrıca. Subjektif yorum yaparken bunu belli etmelisin. Karar mercii misiniz? Üslubunuz hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…