Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 18 Nisan 2021 #1 Dark Lord of the Sith dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam eski modlardan mısınız?
Dark Lord of the Sith dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam eski modlardan mısınız?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 18 Nisan 2021 #2 Sosyal Mesafe dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı: Hocam eski modlardan mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, hiç moderatör olmadım.
Sosyal Mesafe dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı: Hocam eski modlardan mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, hiç moderatör olmadım.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 Eski mod olduğunu düşündüren şey nedir?
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 18 Nisan 2021 #4 Dark Lord of the Sith dedi: Hayır hocam, hiç moderatör olmadım. Genişletmek için tıkla... Belki bir gün hocam...
Dark Lord of the Sith dedi: Hayır hocam, hiç moderatör olmadım. Genişletmek için tıkla... Belki bir gün hocam...
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #5 xbea dedi: Belki bir gün hocam... Genişletmek için tıkla... Laptopların karanlık lorduna yakışır mod olmak.
xbea dedi: Belki bir gün hocam... Genişletmek için tıkla... Laptopların karanlık lorduna yakışır mod olmak.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.692 Makaleler 13 Çözümler 20 18 Nisan 2021 #6 Katkısı çoktur, canı gönülden olmasını isterim.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 18 Nisan 2021 #7 Yakışırdı ama.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 18 Nisan 2021 #8 Moderatör olmak ister miydiniz hocam? @Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 18 Nisan 2021 #9 metaphroz dedi: Moderatör olmak ister miydiniz hocam? @Dark Lord of the Sith Genişletmek için tıkla... İster miydim bilemiyorum hocam, hiç düşünmedim. Normal üye olmanın bir rahatlığı var, onu da unutmamak gerek. Artı olarak hak ettiğimi düşünmüyorum, biraz daha katkıda bulunmam gerek diye düşünüyorum.
metaphroz dedi: Moderatör olmak ister miydiniz hocam? @Dark Lord of the Sith Genişletmek için tıkla... İster miydim bilemiyorum hocam, hiç düşünmedim. Normal üye olmanın bir rahatlığı var, onu da unutmamak gerek. Artı olarak hak ettiğimi düşünmüyorum, biraz daha katkıda bulunmam gerek diye düşünüyorum.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 18 Nisan 2021 #10 Dark Lord of the Sith dedi: Normal üye olmanın bir rahatlığı var, onu da unutmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, moderatörlük zor iş. Ama size yakışırdı
Dark Lord of the Sith dedi: Normal üye olmanın bir rahatlığı var, onu da unutmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, moderatörlük zor iş. Ama size yakışırdı