J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 20 Mayıs 2020 #1 Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik Bu kasa hoşuma gitti. Sizce hava akımı nasıl? RGB kumandalı olması daha çok itiyor .
Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik Bu kasa hoşuma gitti. Sizce hava akımı nasıl? RGB kumandalı olması daha çok itiyor .
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 20 Mayıs 2020 #2 Silinen üye dedi: Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik bu kasa hoşuma gitti. Sizce hava akımı nasıl? RGB kumandalı olması daha çok itiyor . Genişletmek için tıkla... Ön panel mesh ızgara, hava akışı güzel gibi duruyor.
Silinen üye dedi: Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik bu kasa hoşuma gitti. Sizce hava akımı nasıl? RGB kumandalı olması daha çok itiyor . Genişletmek için tıkla... Ön panel mesh ızgara, hava akışı güzel gibi duruyor.
Eminertekin Kilopat Katılım 4 Eylül 2019 Mesajlar 334 Makaleler 1 20 Mayıs 2020 #3 Ben o kasayı kullandım memnun kaldım tavsiye ederim.
Raylvord. Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Architect 20 Mayıs 2020 #4 Silinen üye dedi: Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik Bu kasa hoşuma gitti. Sizce hava akımı nasıl? RGB kumandalı olması daha çok itiyor . Genişletmek için tıkla... Alınır tabii ki foruma biraz baktığınızda kasayı kullanan çok fazla kişi olduğunu göreceksiniz lakin kasa en son 500 TL idi ne ara 610 olmuş? ah şu dolar. Hayırlı olsun.
Silinen üye dedi: Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik Bu kasa hoşuma gitti. Sizce hava akımı nasıl? RGB kumandalı olması daha çok itiyor . Genişletmek için tıkla... Alınır tabii ki foruma biraz baktığınızda kasayı kullanan çok fazla kişi olduğunu göreceksiniz lakin kasa en son 500 TL idi ne ara 610 olmuş? ah şu dolar. Hayırlı olsun.
berkand25 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 562 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #5 Ama bir kasaya 600TL vermek yani ben 100TL bile verdiğimde içim yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 20 Mayıs 2020 #6 berkand25 dedi: Ama bir kasaya 600TL vermek yani ben 100TL bile verdiğimde içim yanıyor. Genişletmek için tıkla... Kasa önemli bir parçadır. Kasa için 600TL bu zamanda çok normal bir fiyat. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
berkand25 dedi: Ama bir kasaya 600TL vermek yani ben 100TL bile verdiğimde içim yanıyor. Genişletmek için tıkla... Kasa önemli bir parçadır. Kasa için 600TL bu zamanda çok normal bir fiyat.
berkand25 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 562 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #7 SolveTax dedi: Kasa önemli bir parçadır. Kasa için 600TL bu zamanda çok normal bir fiyat. Genişletmek için tıkla... Sen hiç kasa olmadan çalışmayan bir biilgisayar gördün mü peki?
SolveTax dedi: Kasa önemli bir parçadır. Kasa için 600TL bu zamanda çok normal bir fiyat. Genişletmek için tıkla... Sen hiç kasa olmadan çalışmayan bir biilgisayar gördün mü peki?
Palamutkafali Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Organizasyon sorunlusu 20 Mayıs 2020 #8 Şuanda kullanıyorum aşırı da memnunum. Hem çok geniş hem de serin tutuyor.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 20 Mayıs 2020 #9 berkand25 dedi: Sen hiç kasa olmadan çalışmayan bir biilgisayar gördün mü peki? Genişletmek için tıkla... Evet gördüm. Birçoğu deneme sistemler için kullanılıyor. Neyi savunuyorsunuz anlayamadım, kasa gereksiz bir parça mı yani?
berkand25 dedi: Sen hiç kasa olmadan çalışmayan bir biilgisayar gördün mü peki? Genişletmek için tıkla... Evet gördüm. Birçoğu deneme sistemler için kullanılıyor. Neyi savunuyorsunuz anlayamadım, kasa gereksiz bir parça mı yani?
berkand25 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 562 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #10 SolveTax dedi: Evet gördüm. Birçoğu deneme sistemler için kullanılıyor. Neyi savunuyorsunuz anlayamadım, kasa gereksiz bir parça mı yani? Genişletmek için tıkla... Demek istiyorum kasa işlemci anakart gibi zorunlu bir ihtiyaç değildir. Hem yine RGB'li kaliteli bir kasayı çok daha ucuz fiyata alırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
SolveTax dedi: Evet gördüm. Birçoğu deneme sistemler için kullanılıyor. Neyi savunuyorsunuz anlayamadım, kasa gereksiz bir parça mı yani? Genişletmek için tıkla... Demek istiyorum kasa işlemci anakart gibi zorunlu bir ihtiyaç değildir. Hem yine RGB'li kaliteli bir kasayı çok daha ucuz fiyata alırsın.