Dark marka kasa alınır mı?

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 7.646
Bir'de arkadaşlar iğneyi biraz'da kendimize batırmamız lazım deminde dediğim gibi her şeyi bilme imkanımız yok. Bildiğimiz kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama çok derinini bilmediğimiz için kötü sonuçlar alıyoruz ve en sonunda'da markalara yada ürünlere sallıyoruz bunu yapmamamız lazım çünkü sonuçta malzeme kötü bile olsa gerçekten kötü bile olsa bazı testlere illaki girmiştir mümkünse üreticisinden tavsiye alarak bir şeyler yapalım o zamanda kötü sonuç alırsak sallayalım.

Hatta şöyle düşünün CORSAIR 1000D kasasını bilmeyen yoktur ne kadar üst düzey bir kasa değilmi. Sistem kurduk farzı misal 100 bin TL tuttu fiyatı ama bir tek eksik içinde fan yok. Ne olur o üst düzey kurduğunuz sistem :) kravat :) yani malzeme çok kaliteli bile olsa yaptığımız en ufak hata bize neye patladı :) 100 bin TL ye. Hadi desenize bakim kasa yüzünden oldu kasa kötü diye :)

Son düzenleme:
Dark markasından şimdiye kadar sadece ethernet kabloları aldım gayet malzeme kalitesi güzel ama diğer ürünlerini savunmam bilmiyorum çünkü ama ben memnunum gayet güzel şimdiye kadar hiç ethernet kaynaklı bir bağlantı problemi yaşamadım.

Kisisel tecrube bu dedigim gibi. Benim kullandigim Asus anakartlar hep sorunlu cikti, piyasada genelde Asus en iyisidir gibi bir algi olmasina ragmen. Ama 20$ bile etmeyen kasanin kaliteli olabilecegini sanan adam bu isten zerre anlamiyordur, ondan eminim.

Zaten "X Alinir mi" temali konular subjektif olmaya mahkum. Sagdan soldan tecrubeleri ogrenip ona gore karar verecek konu sahibi. Dedigim gibi, ben Dark herhangi bir seye para vermem.

Attığın kasa alınır. Daha kaliteli ve güvenilir bir öneri istersen de Cooler Master MB511 ARGB modeline bakmanı tavsiye ederim.

Kisisel tecrube bu dedigim gibi. Benim kullandigim Asus anakartlar hep sorunlu cikti, piyasada genelde Asus en iyisidir gibi bir algi olmasina ragmen. Ama 20$ bile etmeyen kasanin kaliteli olabilecegini sanan adam bu isten zerre anlamiyordur, ondan eminim.

Zaten "X Alinir mi" temali konular subjektif olmaya mahkum. Sagdan soldan tecrubeleri ogrenip ona gore karar verecek konu sahibi. Dedigim gibi, ben Dark herhangi bir seye para vermem.

Gene'de kızmayın bakın sizde tecrübe edinerek bu bilgileri paylaşıyorsunuz eh tecrübesiz bir kişiye kızmak ne oda öğrenir sonra'da sözünden döner :)

Ya ben bu kadar boş muhabbet görmedim ya.

Bilgisayar, birbirine bağlı sistemler. Bilgisayarın gücü, o sistemi oluşturan en güçsüz parça kadardır.

İstersen git RTX 2080 Ti, 9900K falan al. 120 GB RAM. Ama gidip saçma sapan giriş seviye bir anakart, kötü PSU, kötü kasa. Hatta kötü monitör alsan bile RTX 2080 Ti'in verdiği güzel görüntüyü göremezsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı