Dark Maxima V20 veya V30 alınır mı?

pentagram007

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bilgisayar kasam çok eski ve F/P kasa araştırması yaptım. En dolu ve modern olarak bu fiyat bandında Dark Maxima V20 ve V30 kasasını buldum. Type-C girişi, kumandalı ARGB kontrolcülü fanları, genişliği, mesh ve toz filtreleri olması cezbetti. Normalde bilindik markalara baktım fakat bu dolulukta bu fiyat bandında bulamadım. Alınır mı sizce? Ya da tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dark Maxima yerine bunu öneririm.
Bu da hoşuma gitti. Üst tarafta 360mm sıvı soğutma desteği, type-c ve kumandalı kontrolcü eksik bunda ama kalite olarak daha yüksek sanki.

Selam arkadaşlar. Bilgisayar kasam çok eski ve F/P kasa araştırması yaptım. En dolu ve modern olarak bu fiyat bandında Dark Maxima V20 ve V30 kasasını buldum. Type-C girişi, kumandalı ARGB kontrolcülü fanları, genişliği, mesh ve toz filtreleri olması cezbetti. Normalde bilindik markalara baktım fakat bu dolulukta bu fiyat bandında bulamadım. Alınır mı sizce? Ya da tavsiyeniz var mı?
Bence acele edip alabiliyosanız bunu alın.

Şuanda fiyatı aşırı ucuz. Bu fiyata daha kaliteli kasa bulamazsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Üst tarafta 360mm sıvı soğutucu desteği yok ama çok önemli değil sanırım. Üç yıllık bir modelmiş. Asus Aura Sync uyumlu mudur acaba? Egsoz fanı da yok ek olarak almam gerekiyor.

Kumandalı kontrolcü
Kumandali ARGB kontrolu zaten bu butcede bulamazsin giris seviye kasalarda oluyor o genelde.

Bunu oneririm en azindan Lancool II'den daha guncel ve daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı