L LegendAlone Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #1 Herkese. Selam halihazırda elimde bulundurduğum Dark maxima V20'den daha iyi hava sirkülasyonu sağlayan bir kasa bakıyırdum öneriniz nedir?
Herkese. Selam halihazırda elimde bulundurduğum Dark maxima V20'den daha iyi hava sirkülasyonu sağlayan bir kasa bakıyırdum öneriniz nedir?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #2 LegendAlone dedi: Herkese. Selam halihazırda elimde bulundurduğum Dark maxima V20'den daha iyi hava sirkülasyonu sağlayan bir kasa bakıyırdum öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Lian li Lancool 3'ün stoklara girmesini bekle. Çok çok iyi bir kasa. Hava sirkülasyonu mükemmel. 420 mm sıvı soğutma destekliyor. İçi geniş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LegendAlone dedi: Herkese. Selam halihazırda elimde bulundurduğum Dark maxima V20'den daha iyi hava sirkülasyonu sağlayan bir kasa bakıyırdum öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Lian li Lancool 3'ün stoklara girmesini bekle. Çok çok iyi bir kasa. Hava sirkülasyonu mükemmel. 420 mm sıvı soğutma destekliyor. İçi geniş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L LegendAlone Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 Jesus Wicked dedi: Lian Li lancool 3'ün stoklara girmesini bekle. Çok çok iyi bir kasa. Hava sirkülasyonu mükemmel. 420 mm sıvı soğutma destekliyor. İçi geniş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bariz bir soğutma farkı yaşar mıyım?
Jesus Wicked dedi: Lian Li lancool 3'ün stoklara girmesini bekle. Çok çok iyi bir kasa. Hava sirkülasyonu mükemmel. 420 mm sıvı soğutma destekliyor. İçi geniş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bariz bir soğutma farkı yaşar mıyım?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #4 LegendAlone dedi: Bariz bir soğutma farkı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bayağı kalite farkı yaşarsın. Maxima iyi soğutuyorsa eğer ahım şahım fark olmaz ama yine de olur.
LegendAlone dedi: Bariz bir soğutma farkı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bayağı kalite farkı yaşarsın. Maxima iyi soğutuyorsa eğer ahım şahım fark olmaz ama yine de olur.
L LegendAlone Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #5 Jesus Wicked dedi: Bayağı kalite farkı yaşarsın. Maxima iyi soğutuyorsa eğer ahım şahım fark olmaz ama yine de olur. Genişletmek için tıkla... Hava akışı güzel sıvı soğutma kullanmıyorum Bayağıdır bende yeni kasa arayışındayım Önerdiğiniz kasa bayağı iyi ne zaman stoklara gelir acaba.
Jesus Wicked dedi: Bayağı kalite farkı yaşarsın. Maxima iyi soğutuyorsa eğer ahım şahım fark olmaz ama yine de olur. Genişletmek için tıkla... Hava akışı güzel sıvı soğutma kullanmıyorum Bayağıdır bende yeni kasa arayışındayım Önerdiğiniz kasa bayağı iyi ne zaman stoklara gelir acaba.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #6 LegendAlone dedi: Hava akışı güzel sıvı soğutma kullanmıyorum Bayağıdır bende yeni kasa arayışındayım Önerdiğiniz kasa bayağı iyi ne zaman stoklara gelir acaba. Genişletmek için tıkla... Uzun bir süredir yok. Gelir ama ne zaman bilemem.
LegendAlone dedi: Hava akışı güzel sıvı soğutma kullanmıyorum Bayağıdır bende yeni kasa arayışındayım Önerdiğiniz kasa bayağı iyi ne zaman stoklara gelir acaba. Genişletmek için tıkla... Uzun bir süredir yok. Gelir ama ne zaman bilemem.