Dark maxima V30 fanlar iyi mi?

phixoww

Picopat
Daha fazla  
Dark maxima V30 kasanın içindeki Bu fanlar yeterli olur mu? 1000RPM 39.6CFM. İşlemci R5 7600X, ekran kartı 4070.
Eğer yetersiz olursa kasayı boş olarak alıp Max 600TL'ye 4'lü fan olarak ne alabilirim?

Daha kaliteli kasa bak.

Hocam üstte 360mm radyatör desteği olan kasa arıyorum bir diğer seçenek olarak TD500 V2 var ama fiyat olarak V30 daha iyi fakat fanları çok iyi değil sanırım onun dışında kasa iyi gibi. Kasanın fansız versiyonu mevcut onu alıp fan almak daha mantıklı gibi geldi.

Hocam üstte 360mm radyatör desteği olan kasa arıyorum bir diğer seçenek olarak TD500 V2 var ama fiyat olarak V30 daha iyi fakat fanları çok iyi değil sanırım onun dışında kasa iyi gibi. Kasanın fansız versiyonu mevcut onu alıp fan almak daha mantıklı gibi geldi.
Merhaba, elimde TD500 V2 var. Ancak testlerde hiç bahsedilmeyen bir sorun var. Kasaya tam karşıdan bakmadığınızda ön tarafa bakmak çok yoruyor. Çünkü baklava deseninden ötürü ön fanları izlemek çok zor, sanki fanlar yuvarlak gibi değil de uzanıyor sağa sola gibi. Ve baklava deseninden ötürü ışıklar çok kırılıyor. Karşıdan bakmak gibi güzel durmuyor. Şuanda ben maxima v30'a bakıyorum. İkinci elden td500v2 'yi satmayı düşünüyorum. İkinci bir durum var, ön panel daralarak uzandığı için kasa çok dar hissettiriyor, aslında geniş ama tasarımdan daralıyor. En büyük sıkıntılardan biri de yan camın kesikli desenlerinden ötürü, ışık yansıyor, kırılıyor yine seyir zevki bozuluyor. İnanın rgb kapatıp kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı