UnKnown44
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İş PC sistem özellikleri:
Anakart: Asus Tuf B450-PLUS
İşlemci: Ryzen 5800x
İşlemci Soğutucu: Arctic LF3 280mm Push/Pull
Ekran Kartı: Asus Dual 6600XT
Ram: Corsair Vengeance 16GBx2 3000MHz
Depolama: Kioxia Exceria 500GB M.2/ Kioxia 960GB SSD
Kasa: Aerocool Cipher
Kasa Fanı: 3xArctic P12 PWM MAX/1xArctic P12/2x140mm SilentWings3/120mm
Monitör: 2xDell 19''
Mouse: Bloody V7Ma/Logitech M330
Klavye: Fujitsu
Power Supply: MSI PSU MPG A850G PCIE5
Merhaba arkadaşlar.
İkincil olarak kullandığım ikinci bilgisayarımda şu anda canar kasa var. Ancak canar kasa fan desteği noktasında yetersiz, en azından ben öyle düşünüyorum
. Bir yan kapaktan giriş, bir de arkadan çıkış var. O yüzden, uygun olmasını dikkate alarak, Full mesh bir kasa almak istedim.
Araştırdığımda şu iki kasayı buldum. Dark Maxima v30 (mevcut fiyatı 2.371 TL) vs Darkflash DK431 (mevcut fiyatı 1.668 TL)
Yorumları da iyiydi. İki ürün arasındaki fark 2cm kadar genişlikte var. Onun dışında benzer gibiler. Sanırım Dark maxima V30'un ön paneline 420'lik sıvı soğutmada takılabiliyor. Gerçi bir arkadaşta DarkFlash'a taktığını belirtmiş ama hafif bir eğim var diyordu.
Sizlerin de fikirlerini almak isterim. Ya da bunlara ilaveten daha fiyat/performans bir ürün önerebilirseniz memnun olurum.
İkincil olarak kullandığım ikinci bilgisayarımda şu anda canar kasa var. Ancak canar kasa fan desteği noktasında yetersiz, en azından ben öyle düşünüyorum
Araştırdığımda şu iki kasayı buldum. Dark Maxima v30 (mevcut fiyatı 2.371 TL) vs Darkflash DK431 (mevcut fiyatı 1.668 TL)
Yorumları da iyiydi. İki ürün arasındaki fark 2cm kadar genişlikte var. Onun dışında benzer gibiler. Sanırım Dark maxima V30'un ön paneline 420'lik sıvı soğutmada takılabiliyor. Gerçi bir arkadaşta DarkFlash'a taktığını belirtmiş ama hafif bir eğim var diyordu.
Sizlerin de fikirlerini almak isterim. Ya da bunlara ilaveten daha fiyat/performans bir ürün önerebilirseniz memnun olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: