Emektar Xigmatek kasamı değiştirerek uzun yıllar üzmeyecek, fiyatına göre kaliteli mesh ve geniş bir kasa istiyorum. Bütçem 2-3 bin ₺ arası. Gönül ister ki NZXT, Lian Li modellerinden gideyim ama bütçeyi zorlamak istemiyorum. Bu fiyat bandında bir kasa işimi görecektir. Aşağıdaki iki kasa arasında kaldım. İkisi de mesh, geniş, Type-C'ye sahip vs. V30'u birader yaklaşık 10 aydır kullanıyor, kasadan memnun, bir şikayetini duymadım fakat bu raijintek de ilgimi çekti, bazı konularda önerilmiş. Siz hangisini önerirsiniz? Bunlar dışında öneriniz olursa bakmak isterim. İyi Sosyaller.
Ekran kartım: ASUS TUF 3060.
Anakart: TUF B450-M Plus.
CPU soğutucu: Arctic Freezer E34 Duo.
PSU: High Power 700W.
Bu modelde argb kontrolcüsü yokmuş sanırım, gördüğüm birkaç olumsuz yorum bundan dolayıydı.
www.teknobiyotik.com
www.akakce.com
Beyaz rengi de hoş duruyor.
Alternatif olarak Lancool 2 modelini de ekliyorum. Bu çok daha iyi olur derseniz bütçeyi biraz daha zorlayıp değerlendirebilirim. Yorumlarda kimileri type c olmadığını, ayrı bir kablo almak gerektiğini yazmış ama resimlerde type c girişi var gözüküyor. ek olarak fanlar 3 pinmiş, fan hızını ayarlayamamak hoş olmamış.
www.akakce.com
Ekran kartım: ASUS TUF 3060.
Anakart: TUF B450-M Plus.
CPU soğutucu: Arctic Freezer E34 Duo.
PSU: High Power 700W.
Bu modelde argb kontrolcüsü yokmuş sanırım, gördüğüm birkaç olumsuz yorum bundan dolayıydı.

Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...

Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.698,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Beyaz rengi de hoş duruyor.
Alternatif olarak Lancool 2 modelini de ekliyorum. Bu çok daha iyi olur derseniz bütçeyi biraz daha zorlayıp değerlendirebilirim. Yorumlarda kimileri type c olmadığını, ayrı bir kablo almak gerektiğini yazmış ama resimlerde type c girişi var gözüküyor. ek olarak fanlar 3 pinmiş, fan hızını ayarlayamamak hoş olmamış.

Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme: