Dark Maxima V30 vs Raijintek Ponos Ultra MS4

Bütçe
2000 - 3000 TL
Emektar Xigmatek kasamı değiştirerek uzun yıllar üzmeyecek, fiyatına göre kaliteli mesh ve geniş bir kasa istiyorum. Bütçem 2-3 bin ₺ arası. Gönül ister ki NZXT, Lian Li modellerinden gideyim ama bütçeyi zorlamak istemiyorum. Bu fiyat bandında bir kasa işimi görecektir. Aşağıdaki iki kasa arasında kaldım. İkisi de mesh, geniş, Type-C'ye sahip vs. V30'u birader yaklaşık 10 aydır kullanıyor, kasadan memnun, bir şikayetini duymadım fakat bu raijintek de ilgimi çekti, bazı konularda önerilmiş. Siz hangisini önerirsiniz? Bunlar dışında öneriniz olursa bakmak isterim. İyi Sosyaller.
Ekran kartım: ASUS TUF 3060.
Anakart: TUF B450-M Plus.
CPU soğutucu: Arctic Freezer E34 Duo.
PSU: High Power 700W.

Bu modelde argb kontrolcüsü yokmuş sanırım, gördüğüm birkaç olumsuz yorum bundan dolayıydı.

Beyaz rengi de hoş duruyor.

Alternatif olarak Lancool 2 modelini de ekliyorum. Bu çok daha iyi olur derseniz bütçeyi biraz daha zorlayıp değerlendirebilirim. Yorumlarda kimileri type c olmadığını, ayrı bir kablo almak gerektiğini yazmış ama resimlerde type c girişi var gözüküyor. ek olarak fanlar 3 pinmiş, fan hızını ayarlayamamak hoş olmamış.

Son düzenleme:
Kasayı kullanmıyorum, V30 F/P ama kalite olarak raijintek daha önde!

Peki siyah rengi mi önerirsiniz beyaz mı? Daha önce beyaz kasa kullanmadım. Renk takıntım da yoktur gerçi. Birkaç yerde denk gelmiştim, bazı beyaz kasaların zamanla sarardığı söyleniyordu.

Raijintek Ponos Ultra MS4'ü Amazon'dan vade farksız 3 taksitle satın aldım. Konu kilitlenebilir, zira @peacemaker48 haricinde yorum yapan da olmadı. Teşekkürler hocam.

1.png

Son düzenleme:
Peki siyah rengi mi önerirsiniz beyaz mı? Daha önce beyaz kasa kullanmadım. Renk takıntım da yoktur gerçi. Birkaç yerde denk gelmiştim, bazı beyaz kasaların zamanla sarardığı söyleniyordu.

Raijintek ponos Ultra MS4'ü Amazon'dan vade farksız 3 taksitle satın aldım. Konu kilitlenebilir, zira @peacemaker48 haricinde yorum yapan da olmadı. Teşekkürler hocam.

Eki Görüntüle 2326548

Hocam merhaba bende bu kasayı almak istiyorum memnun musunuz artısı eskisi nedir sizce.

Hocam merhaba bende bu kasayı almak istiyorum memnun musunuz artısı eskisi nedir sizce.

Hocam Raijintek'i iade ettim ben. Öndeki en alt fan çalışmıyordu, kasa da genel olarak hoşuma gitmedi zaten. Yorumlara, önerilere göre almıştım ama hiç memnun kalmadım kasadan. Onu iade edip Dark maxima V30'u aldım, çok memnunum. Yeni sistemimi de bu hafta bu kasaya kurdum ( B650 anakart, 3 fanlı 4070 Super, Arctic Freezer 34 Duo ). Kasa çok geniş ve ferah. Tüm parçalar rahatlıkla sığıyor. Önde 3 fan, arkada 1 fan ile almanızı öneririm. Fanlar güzel ve sessiz çalışıyor, kumandasıyla her türlü kontrolü yapabiliyorsunuz. Malzeme kalitesi yeterli. Önden, yan panelden, tepeden, arkadan kısaca her alandan hava alıyor. Kasa vidalarını dandik naylonlarda değil, bölmeli kutuda gönderiyorlar, ekstra 6-7 tane de cırt koymuşlar, güzel hareket. Özetle V30'u öneririm memnun kalırsınız. Raijintek'i boş verin.

Buradan alabilirsiniz fiyatı çok iyi. Satıcı Hepsiburada. Ben Amazon'dan almıştım.
Dark MAXIMA V30

Hocam Raijintek'i iade ettim ben. Öndeki en alt fan çalışmıyordu, kasa da genel olarak hoşuma gitmedi zaten. Yorumlara, önerilere göre almıştım ama hiç memnun kalmadım kasadan. Onu iade edip Dark maxima V30'u aldım, çok memnunum. Yeni sistemimi de bu hafta bu kasaya kurdum ( B650 anakart, 3 fanlı 4070 Super, Arctic Freezer 34 Duo ). Kasa çok geniş ve ferah. Tüm parçalar rahatlıkla sığıyor. Önde 3 fan, arkada 1 fan ile almanızı öneririm. Fanlar güzel ve sessiz çalışıyor, kumandasıyla her türlü kontrolü yapabiliyorsunuz. Malzeme kalitesi yeterli. Önden, yan panelden, tepeden, arkadan kısaca her alandan hava alıyor. Kasa vidalarını dandik naylonlarda değil, bölmeli kutuda gönderiyorlar, ekstra 6-7 tane de cırt koymuşlar, güzel hareket. Özetle V30'u öneririm memnun kalırsınız. Raijintek'i boş verin.

Buradan alabilirsiniz fiyatı çok iyi. Satıcı Hepsiburada. Ben Amazon'dan almıştım.
Dark MAXIMA V30

Teşekkür ederim hocam açıkçası raijintek alacaktım ama diğer seçtiğim kasa V30'du şu an kullandığım kasamda Dark Raider yeni sistemi montajladım emanet oda çok dar oldu ve hava konusunda sıkıntı yaşıyorum o zaman V30u tercih ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı