Menxad Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #11 esfurkan26 dedi: Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aldinizmi memnunmusunuz ExellionTR dedi: Pişman olmazsınız. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hala fikriniz aynımı hocam.
esfurkan26 dedi: Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aldinizmi memnunmusunuz ExellionTR dedi: Pişman olmazsınız. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hala fikriniz aynımı hocam.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 948 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #12 Menxad dedi: Hocam aldınız mı memnun musunuz? Hala fikriniz aynımı hocam. Genişletmek için tıkla... Sipariş yenilerde verebildim hocam işten güçten bakalım artık.
Menxad dedi: Hocam aldınız mı memnun musunuz? Hala fikriniz aynımı hocam. Genişletmek için tıkla... Sipariş yenilerde verebildim hocam işten güçten bakalım artık.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.604 Çözümler 37 23 Aralık 2024 #13 Menxad dedi: Hala fikriniz aynımı hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, çok memnunum. Bir şikayetim yok.
Menxad dedi: Hala fikriniz aynımı hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, çok memnunum. Bir şikayetim yok.
Menxad Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #14 ExellionTR dedi: Evet, çok memnunum. Bir şikayetim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam fan ve kasa kalitesi olarak rajintek daha önde diyorlar ne düşünüyorsunuz ona göre alacağım bugün.
ExellionTR dedi: Evet, çok memnunum. Bir şikayetim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam fan ve kasa kalitesi olarak rajintek daha önde diyorlar ne düşünüyorsunuz ona göre alacağım bugün.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.604 Çözümler 37 25 Aralık 2024 #15 Menxad dedi: Hocam fan ve kasa kalitesi olarak rajintek daha önde diyorlar ne düşünüyorsunuz ona göre alacağım bugün. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum. İki kasayı da tecrübe ettim, Raijintek çok kaliteli gelmedi bana. Maxima V30 daha iyi bana göre.
Menxad dedi: Hocam fan ve kasa kalitesi olarak rajintek daha önde diyorlar ne düşünüyorsunuz ona göre alacağım bugün. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum. İki kasayı da tecrübe ettim, Raijintek çok kaliteli gelmedi bana. Maxima V30 daha iyi bana göre.