Dark Messiah geç açılıyor

İşletim sistemi
Windows 11

fasalisso

Hectopat
Daha fazla  
Dark Messiah oynuyorum eski oyun ve oyuna geç giriyor, neden olabilir?

Oyunun PC portu çok kötü oyundan sürekli atmıyorsa bile mucize bence gayet normal.

Ama bu oyunun korsanını indirmiştim laptopta onda öyle bir sorun yoktu. PC'den Steam üzerinden indirdim, oyundan atma sorunu yaşattı ama onun sebebi grafik veya çözünürlük boyutu veya her 2side, onları yapınca yani düzeltince 2. bölümde artık atmıyor oyun ilerliyor. Oyun çok kaliteli eskidende oynardım 51 kereden fazla bitirmiştirim ama yavaş açılmasına anlam veremedim.

Steam üzerinden oyunun başlangıç komutuna ''-novid'' ekleyin. Eski oyunların giriş videoları güncel yazılımlarla uyumsuzlukdan dolayı garip gecikmeler oluşturabiliyor.

Ayrıca bağlantıdaki modu oyuna uygulayın.

Benzer sistemi 4GB Patch de uyguluyor. Bu yazılımı uygulamak daha kolay. Açtıktan sonra oyunun exe dosyasını seçiyorsunuz ve uyguluyor.

PC Gaming Wiki sayfasına da göz gezdirebilirsiniz.

Dipnot: Eski oyunlara başlamadan önce PC Gaming Wiki, Steam rehberleri ve tartışmalar kısmını da kontrol edin.

Sadece dediğiniz -novid yazdım yeterli olmaz mı?

Oyun eski olduğundan ince ayar yapmanız sizin yararınıza. Bölümlerde çökme vb. azaltabilir.

Oyun eski olduğundan ince ayar yapmanız sizin yararınıza. Bölümlerde çökme vb. azaltabilir.

-Novid yazılı gösteriyor girdim ama gecikme yine var o ince ayarı yapmak zormu çok uğraşmak istemiyorum.

Farenin RAW inputunu kapamadım 1deydi 0 olmuş kendi kendine onu nasıl düzeltebilirim bilen var mı?

Son düzenleme:
Oyun Source ile yapıldığından konsola ''m_rawinput 1'' yazmayı deneyebilirsiniz. Eğer komut yoksa ayar dosyasına eklemeyi deneyin. Ama kendisi bir ayar sunmuyor gibi ve ayar sunmuyorsa bilmiyorum. Farenin input ayarını açma ve kapama var mı bilmiyorum.

Kod:
Disk:\SteamLibrary\steamapps\common\Dark Messiah Might and Magic Single Player\mm\cfg

m_rawinput "1"

Evet o kodu yazmıştım ama gözükmüyordu. Dosyasına bakmaya erinmiştim, CFG'si varsa bakacağım yoksa eğer başka çözümü yok mudur? Kendi kendine RAW kapatması tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…