Dark Messiah of Might and Magic portal nasıl açılır?

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
Chapter 8'deyim. Büyük bir örümcek vardı onu kestim. Leanna'yı öldürdüm. Asansör ile yukarı çıktım. Orada bir portal var. Onu açmam lazım yoksa ilerleyemiyorum. Yardım eder misiniz?

chapter 8'deyim. Büyük bir örümcek vardı onu kestim. Leanna'yı öldürdüm. Asansör ile yukarı çıktım. Orada bir portal var. Onu açmam lazım yoksa ilerleyemiyorum. Yardım eder misiniz?

Yanlış hatırlıyor olabilirm ama elması oraya koyman gerekiyordu galiba.
En iyisi YouTube'a bakın.
Chapter 8 de nasıl leanna yı öldürdünüzki.
Onun ölmemesi gerekiyor örümceği öldürdükten sonra Leanna'yı alıp geri döneceksiniz.
İlk başta girdiğiniz portal hala açık olacak.

Onun ölmemesi gerekiyor örümceği öldürdükten sonra Leanna'yı alıp geri döneceksiniz.

Tamam bir de Leanna'yı öldürmeden deneyeceğim.

Portal için gerekli elması nerede buluyoruz?

Son düzenleme:
Tamam bir de Leanna'yı öldürmeden deneyeceğim.

Portal için gerekli elması nerede buluyoruz?

Elmas oyunun başından beri sizde.
Leanna yı kurtarmak için portalı açıyoz ya sonra örümceği bulup öldürüyoz ondan sonra geri dönemeniz gerek o zaman portal açık duruyordu.
Bence siz acı çekmeden YouTube'a Dark messiah chapter 8 yazın bir video olacak orada 0 spoiler var onu izleyin.

Elmas oyunun başından beri sizde.
Leanna yı kurtarmak için portalı açıyoz ya sonra örümceği bulup öldürüyoz ondan sonra geri dönemeniz gerek o zaman portal açık duruyordu.
Bence siz acı çekmeden YouTube'a Dark messiah chapter 8 yazın bir video olacak orada 0 spoiler var onu izleyin.

Teşekkür ederim. Şu an son chapter'dayım.
Oyun bitti.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı