Dark Messiah of Might & Magic Türkçe Yama

Yamanın sahibi oyunyama.com ekibi. Yazdığın yazıyı tam olarak anlayamadım. Bir de yamaya verdiğin emek için de teşekkür ederim. Her ne kadar konuya senin ismini yazmayarak ayıp ettiydem de yamayı en yakın zamanda güncelleyerek bunu telafi etmeye çalışacağım.

İsimimi vermen inan önemli değil, burada sana kırılmadım veya darılmadım merak etme forumun ismini versen yeterli benim için açıkçası onu da insanlar eski veya yeniyi yani düzenlenmiş yama ile düzenlenmemiş halini ayırsın diye istedim. Bir video fikrimde var bu yama ile ilgili, bir referans olması açısından forumda bir üye tarafından düzenlendi deseniz bile yeterli. İsmimin tanınması derdim değil. Yamayı ben yapmadım, sahibi de sen değilsin sadece düzenlendiğini anlamamız iyi olurdu fikrindeyim yani not defterine küçük bir cümle eklesen yeterli ismime cidden gerek yok. Ha bir de Predator god hocamın yaması da benim gibi düzenlenmiş bir yama ama eski olduğundan ve kendisinin egolu biri olduğunu düşündüğümden onun yaması ile uğraşmadığımı belirtmiştim sadece orayı anlamamışsındır. Konuyla alakası yok o yüzde uzatmayacağım ama senin attığın sahibi başka yama ile onun yaması ile uğraşmak arasında çok bir fark yok ancak onun yaması setup olduğundan Steam sürümünde daha sıkıntılı onu söylemeye çalıştım.

Ortada ayıplık bir şey yok hocam ne demek. Bu yamayı burada yayınlamasınız ben bulamayabilirdim.

Son düzenleme:
Steam de söylenen gameinfo. Text dosyasındaki son satırları.
Game Custom.
Game mm.
Game |gameinfo_path|
Şeklinde değiştirin denilen yeri nasıl yapıyorsunuz? Bende bu şekilde açılıyor slashlar alt alta gelmiş şekilde. Hepsini seçip yukarıdaki komutları yazınca da oyun açılmıyor.

Oyunun kutulu sürümünü de yükledim oradan yapmaya çalıştım aynı adımları oradan da olmadı.

Dosya Ekleri

• IMG-20240415-WA0029 (1).jpeg
    299,9 KB · Görüntüleme: 32
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…