Dark messiah might and magic Türkçe yama kuramıyorum. Hem otomatik olarak hem de elle denedim.
Hocam acaba hangi siteden indirdiniz? Kurabildiniz mi?Dark Messiah Might and Magic Türkçe yama kuramıyorum. Hem otomatik olarak hem de elle denedim.
KaynakOyunu Türkçe oynamak için ilk önce yamayı indirim. Masaüstüne bir klasör oluşturarak çıkartın.
Sonra:
1- Oyunun yüklü olduğu yerde (genelde Steam içindedir başka bir yere kurmadıysanız) mm klasörünün içindeki gameinfo.txt dosyasının açarak son satırları aşağıdaki gibi olacak şekilde kopyalayın.
Game custom
Game mm
Game |gameinfo_path|
2- Sonra ana klasöre gelerek (bin-mm-redist gibi klasörlerin olduğu yere) bir dosya açın ve dosyanın adını custom koyun.
3- Oyuna girerek yeni bir oyun başlatın ve 1 dakika kadar oynayın kaydedin ve oyunu kapatın.
4- Masa üstüne çıkardığımız Türkçe yama dosyalarından platform olan klasörü custom klasörünün içine direk kopyalayın.
5- Yama klasörünün içinde mm adında bir dosya var onun içinde ise resource klasörü var. resource klasörünü komple alarak oyunun içine oluşturduğumuz custom klasörünün içine kopyalayın.
6- Herşeyi doğru yaptıysanız oyununuz steamde Türkçe oldu.
İyi oyunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.