DARK-MID hazır sistem alınır mı?

btkn

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarlardan çok anlamıyorum fiyatı ucuz geldiği için aşağıda ekte gösterilen sitedeki sistemi satın aldım, i3 12100F yerine i5 12400F ile değiştirdim işlemciyi. Merak ettiğim şeyler anakartın özelliklerine baktığım zaman DP portu yok gösteriyor 165 Hz monitörüm ve 60Hz yan monitörüm var ayrıyeten bir tane daha 165 Hz monitör satın alacağım. Sorum şu ki hepsinden istediğim verimliliği alabilir miyim? (165hze kadar destekler mi) son olarak i5 12400F RTX 4060'a karşı darboğaz yapar mı yaparsa ne kadar fazla fark olur?

DARK-MID / INTEL Core i3 12100F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi

Anakartta DP portu olsa da anakart üzerinden görüntü alamayacaksınız çünkü işlemcide "F" ifadesi var yani dahili grafik birimi olmayan seriden. Ekran kartında DP portu olduğundan problem yok. Bu sistem alınabilir ancak güç kaynağı güven vermiyor bir süre sonra güç kaynağını değiştirmeniz sistem bileşenlerinin sağlığı için iyi olur. Darboğaz yaşanmaz ne 12100f'le ne de 12400f'le, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı