SaKinLord Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 14 18 Eylül 2021 #1 https://www.hepsiburada.com/dark-mini-displayport-displayport-donusturucu-dk-hd-amdpxdp-p-BS51527 Bu ürünü almayı düşünüyorum. Elimde aldığım monitörün kutusundan çıkan 1.4 Display Port kablosu var. Herhangi bir sıkıntı veya kayıp yaşar mıyım?
https://www.hepsiburada.com/dark-mini-displayport-displayport-donusturucu-dk-hd-amdpxdp-p-BS51527 Bu ürünü almayı düşünüyorum. Elimde aldığım monitörün kutusundan çıkan 1.4 Display Port kablosu var. Herhangi bir sıkıntı veya kayıp yaşar mıyım?
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #2 Vaktinde bundan aldım çalışmadı, ben aldığımda böyle fiyatta değildi koşturmadım. Bunun yerine Paugge markasının bir ucu mini bir ucu normal olan DisplayPort kablosunu alabilirsiniz, ondan kullanıyorum sorunsuz.
Vaktinde bundan aldım çalışmadı, ben aldığımda böyle fiyatta değildi koşturmadım. Bunun yerine Paugge markasının bir ucu mini bir ucu normal olan DisplayPort kablosunu alabilirsiniz, ondan kullanıyorum sorunsuz.
SaKinLord Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 14 18 Eylül 2021 #3 Procon1337 dedi: Vaktinde bundan aldım çalışmadı, ben aldığımda böyle fiyatta değildi koşturmadım. Bunun yerine Paugge markasının bir ucu mini bir ucu normal olan Display Port kablosunu alabilirsiniz, ondan kullanıyorum sorunsuz. Genişletmek için tıkla... 1.4 versiyonuna sahip Paugge kablosu bulamadım bir ucu mini bir ucu normal olan? Allah rızası için bir kişi 1.4 veesiyona sahip bir ucu mini diğer ucu normal olan kaliteli Display Port kablosu önersin. Son düzenleme: 21 Eylül 2021
Procon1337 dedi: Vaktinde bundan aldım çalışmadı, ben aldığımda böyle fiyatta değildi koşturmadım. Bunun yerine Paugge markasının bir ucu mini bir ucu normal olan Display Port kablosunu alabilirsiniz, ondan kullanıyorum sorunsuz. Genişletmek için tıkla... 1.4 versiyonuna sahip Paugge kablosu bulamadım bir ucu mini bir ucu normal olan? Allah rızası için bir kişi 1.4 veesiyona sahip bir ucu mini diğer ucu normal olan kaliteli Display Port kablosu önersin.
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #4 Araştırdım ve Paugge markasında bulamadım, eğer monitörde HDMI2.0a varsa ve bu işinizi görecekse Amazon.com.tr model kabloyu deneyebilirsiniz.
Araştırdım ve Paugge markasında bulamadım, eğer monitörde HDMI2.0a varsa ve bu işinizi görecekse Amazon.com.tr model kabloyu deneyebilirsiniz.
SaKinLord Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 14 21 Eylül 2021 #5 Procon1337 dedi: Araştırdım ve Paugge markasında bulamadım, eğer monitörde HDMI2.0a varsa ve bu işinizi görecekse. Amazon.com.tr Model kabloyu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Monitörde HDMI var fakat bu kablo ile G-Sync özelliğinden falan faydalanabiliyor muyum?
Procon1337 dedi: Araştırdım ve Paugge markasında bulamadım, eğer monitörde HDMI2.0a varsa ve bu işinizi görecekse. Amazon.com.tr Model kabloyu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Monitörde HDMI var fakat bu kablo ile G-Sync özelliğinden falan faydalanabiliyor muyum?