Daha fazla
- Meslek
- Hemşirelik
Dark N10 kasamı 300₺'ye arkadaşa satıp yeni bir kasaya geçeceğim, güncellemek amaçlı tamamen zevk için. Phanteks'in beyaz sleeve kablo setini sipariş ettim bugün. O şekilde bir dizayn isteğim var. Sade ve temiz bir kasa istiyorum. Seçenekler arasında:
1- Corsair Spec-06 RGB 650₺ civarı
2- Sharkoon Night Shark RGB 580₺ civarı
3- Dark Prestige 466₺ civarı
Spec-06 kasayı almak istiyorum ama ön kapağından yeteri kadar hava almıyormuş. Diğerleri de görüntü olarak güzel ve bi de PSU cover kapağının üzerine 2 fan takılabiliyor olması ilgimi çekiyor. Hem hava sirkülasyonu hem görüntü olarak iyi oluyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim kullananlar ne tavsiye eder? Bütçem 600-650₺ civarında. Bu bütçe civarında "Şu kasayada bak" dediğiniz bir kasa var mıdır?
1- Corsair Spec-06 RGB 650₺ civarı
2- Sharkoon Night Shark RGB 580₺ civarı
3- Dark Prestige 466₺ civarı
Spec-06 kasayı almak istiyorum ama ön kapağından yeteri kadar hava almıyormuş. Diğerleri de görüntü olarak güzel ve bi de PSU cover kapağının üzerine 2 fan takılabiliyor olması ilgimi çekiyor. Hem hava sirkülasyonu hem görüntü olarak iyi oluyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim kullananlar ne tavsiye eder? Bütçem 600-650₺ civarında. Bu bütçe civarında "Şu kasayada bak" dediğiniz bir kasa var mıdır?