Dark N10 Advanced kasa yükseltme

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Dark N10 kasamı 300₺'ye arkadaşa satıp yeni bir kasaya geçeceğim, güncellemek amaçlı tamamen zevk için. Phanteks'in beyaz sleeve kablo setini sipariş ettim bugün. O şekilde bir dizayn isteğim var. Sade ve temiz bir kasa istiyorum. Seçenekler arasında:
1- Corsair Spec-06 RGB 650₺ civarı
2- Sharkoon Night Shark RGB 580₺ civarı
3- Dark Prestige 466₺ civarı
Spec-06 kasayı almak istiyorum ama ön kapağından yeteri kadar hava almıyormuş. Diğerleri de görüntü olarak güzel ve bi de PSU cover kapağının üzerine 2 fan takılabiliyor olması ilgimi çekiyor. Hem hava sirkülasyonu hem görüntü olarak iyi oluyor.

Sizce hangisini tercih etmeliyim kullananlar ne tavsiye eder? Bütçem 600-650₺ civarında. Bu bütçe civarında "Şu kasayada bak" dediğiniz bir kasa var mıdır?

Bu kasalara göz at istersen. Bence daha hoş ve kullanışlılar.

CMT520, MB530P RGB, CM H500, NZXT H500 ve P400s'e de bakmalısın.
Spec-06'daki gibi NZXT'nin kasalarında da yeterli boşluk yok bence, testlerine baktım ön kapak kapalı 75 derece olan GPU ön kapağı açıkken 68'lere düşüyor. Bu da beni tedirgin ediyor açıkçası.
P350X almıştık arkadaşıma, bayağı güzel bir kasa. Ama içime tam sinmiyor ya. Cooler Master H500 bakıyorum ama onlarda pahalı.

Dark Prestige'den kat kat iyidir P350X. Sharkoon'un da hava kanalları fazla iyi durmuyor, ayrıca kasa da şık değil. Phanteks varken Dark kim?

Dark Prestige'den kat kat iyidir P350X. Sharkoon'un da hava kanalları fazla iyi durmuyor, ayrıca kasa da şık değil. Phanteks varken Dark kim?
Neden böyle düşünüyorsunuz peki? Mantıklı nedenleri var mı Phanteks'in Dark'tan üstün olduğunun? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum ona göre alacağım çünkü.

P350x veya nzxt h500’e bakabilirsiniz. Özellikle h500’ün beyaz hali beyaz sleeve kablolarla çok güzel gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…