Dark N10 Advenced vs Cooler Master MB511

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    30
B

Bulbasaur Ketchum

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu iki kasa arasında kaldım. CM 100TL daha pahalı ve Dark N10 advenced çok güzel görünüyor, özellikle beni cezbeden fan kontrolcüsü, 5 tane fanı olması, ön taraf mesh, PSU kısmında ve üst tarafta manyetik toz filtreleri olması çok güzel. CM daha kalitelidir büyük ihtimal ama size sormak istiyorum hangisi olsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
CM'de sadece 2 fan bulunuyor haberiniz olsun. Corsair spec delta rgb şu an için en mantıklı seçim gibi duruyor. Sıvı soğutmayla vs işiniz yoksa eğer, spec delta rgb alın geçin derim. Hava sirkülasyonu gayet iyi. Dahili 4 fan bulunduruyor 3 tanesi RGB. Corsair kalitesini tartışmaya gerek bile yok zaten. N10'dan daha pahalı ama daha şık ve malzeme kalitesi olarak da daha kaliteli bir kasa. Seçim size kalmış.

Not: Bu sitede kasalar çok daha ucuza satılıyor fakat yurtdışından geldiği için garantileri olmuyor. Ona göre düşünün. Kasayı buradan almak mantıklı bence. Garantisi önemli değil çünkü.

CM'de sadece 2 fan bulunuyor haberiniz olsun. Corsair spec delta rgb şu an için en mantıklı seçim gibi duruyor. Sıvı soğutmayla vs işiniz yoksa eğer, spec delta rgb alın geçin derim. Hava sirkülasyonu gayet iyi. Dahili 4 fan bulunduruyor 3 tanesi RGB. Corsair kalitesini tartışmaya gerek bile yok zaten. N10'dan daha pahalı ama daha şık ve malzeme kalitesi olarak da daha kaliteli bir kasa. Seçim size kalmış.

Not: Bu sitede kasalar çok daha ucuza satılıyor fakat yurtdışından geldiği için garantileri olmuyor. Ona göre düşünün. Kasayı buradan almak mantıklı bence. Garantisi önemli değil çünkü.
CM'de önde 3 arkada 1 fan var.

CM'de önde 3 arkada 1 fan var.

Hocam ben ledsiz modele bakmışım kusra bakmayın. Bence yine de Delta RGB daha hoş ve daha ucuz bir kasa. Seçim sizin. Birkaç alternatif daha sunayım size.

Hocam ben ledsiz modele bakmışım kusra bakmayın. Bence yine de Delta RGB daha hoş ve daha ucuz bir kasa. Seçim sizin. Birkaç alternatif daha sunayım size.

Ön tarafı akrilik olan bu kasaların hepsinde hava akışı sorunu var. Bu yüzden kesinlikle CM MB511 alınmalı.

Bende Cooler Master MB511 aldım. Yalnız şöyle bir detay paylaşayım sizle. Benim almış olduğum power supply uzunluğu 22 cm'ydi. Kasanın power kısmına powerı yerleştirince, harddiskler için ayarlanmış olan yerle, power supply koyduğun yer arasında çok az bir boşluk kalıyor ve modüler kabloları power supplya takamıyosun. Ben malesef bu yüzden HDD takma yerini sökmek zorunda kaldım aklında olsun. Bunun dışında fanlar ve diğer herşey gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı