Y You_Suf Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Toplayacağım sistemin kasasını Dark N10 seçtim. Fiyatı uygun geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz neler?
Merhaba arkadaşlar. Toplayacağım sistemin kasasını Dark N10 seçtim. Fiyatı uygun geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz neler?
Arem Hectopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #2 Bendede mevcut alınabilir gayet iyi bir kasa
C chicagokekosu Hectopat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #3 ben satın almış değilim ama çok çok iyi ve uygun bir kasa, kasa ihtiyacım olursa kesinlikle onu alırım. Aerocoolun ona benzer bir kasası var ama onda fan kontrolcüsü yok dark n10 dah iyi ve daha ucuz.
ben satın almış değilim ama çok çok iyi ve uygun bir kasa, kasa ihtiyacım olursa kesinlikle onu alırım. Aerocoolun ona benzer bir kasası var ama onda fan kontrolcüsü yok dark n10 dah iyi ve daha ucuz.
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 10 Ağustos 2016 #4 Çok iyi bir kasadır fiyatına göre. İçinde 5 tane fanı olması lazım hatırladığım kadarı ile. Çokta geniş bir kasa.
Çok iyi bir kasadır fiyatına göre. İçinde 5 tane fanı olması lazım hatırladığım kadarı ile. Çokta geniş bir kasa.