Dark N10 LED Döşeme Önerisi

dewilking

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Dark N10 kasama LED döşemeyi düşünüyorum. İç mekan üç çipli mavi şerit LED döşemeyi düşünüyorum. Şerit LED'in uçlarını lehim makinesi ile lehimlemeyi düşünüyorum ve molex ucuyla kasanın powerine bağlamayı düşünüyorum. YouTube'de bu kasaya LED döşeyen bi arkadaşım vardı izledim ve çok hoşuma gitti. Ben bu LED'i kasanın penceresine mi döşemeliyim yoksa pencereyi çıkarıp içerideki kenarlarına mı sabitlemeliyim? İç mekan üç çipli mavi LED'i internette İninal kart ile alabileceğim linkler paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
İnternet üzerinden LED almanı tavsiye etmem. Elektrikçiye gidip istesen daha iyi olur çünkü İnternet üzerinden aldığım LED kasaya montelendiği anda yandı. Elektrikçiden daha iyi bilgi alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar Dark N10 kasama LED döşemeyi düşünüyorum. İç mekan üç çipli mavi şerit LED döşemeyi düşünüyorum. Şerit LED'in uçlarını lehim makinesi ile lehimlemeyi düşünüyorum ve molex ucuyla kasanın powerine bağlamayı düşünüyorum. YouTube'de bu kasaya LED döşeyen bi arkadaşım vardı izledim ve çok hoşuma gitti. Ben bu LED'i kasanın penceresine mi döşemeliyim yoksa pencereyi çıkarıp içerideki kenarlarına mı sabitlemeliyim? İç mekan üç çipli mavi LED'i internette İninal kart ile alabileceğim linkler paylaşır mısınız?

O youtube linkini alabilirmiyim.. Bende yapacağım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı