Dark N10 Nasıldır ?

Kasayı alalı 1 ay oldu sıvı soğutma deneyeceğim bakalım i ternetten sipariş gelsin. Inceleme atarım.

Kasayı alalı 1 ay oldu sıvı soğutma deneyeceğim bakalım i ternetten sipariş gelsin. Inceleme atarım.
Bende bu kasayı almayı düşünüyorum. Kasa nasıl memnun musunuz? Resimlerde göründüğü gibi mi ledler? Aydınlatırsanız sevinirim.

Bu kasayı kullanıyorum ve tek geçerim. Çeşitli yerlerde de incelemesini yapmıştım oralardan yardım alabilirsin.

Mümkünse incelemenin linkini atar mısın?

Gerçekten kaliteli ve Zalman Z3 Tek geçer. Nedeni ise aynı kasanın incelemesini izledim canlı bir şekilde arkadaşım çok memnun ssssss diye bir ses bile çıkartmıyor.

Kasa gayet güzel fakat bana yeterli gelmedi dostlar. Psu yu koruyan kısımı kesip ufak modifikasyon ile kısaltıp pompayı takmayı başardım. 360mm lik radyatörde sığmadığından üst paneli kesip orayı plexi ile kapladım. Fakat dediğim gibi custom sıvı soğutma için yetersiz kaldı.

Kasayı delik deşik etmeden önce konu açsaydınız iyi olurdu, custom sıvı soğutma için hiçte fena bir kasaya benzemiyor çünkü.

Kasayı delik deşik etmeden önce konu açsaydınız iyi olurdu, custom sıvı soğutma için hiçte fena bir kasaya benzemiyor çünkü.

Kasayı delik deşik etmek derken. Askerliği beraber yaptık heralde. Bu samimiyeti anlayamadım. Cahil falan sandınız heralde. Konu açınca özellikle etiketleriz. Gayet temiz işcilik yaptık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…