Dark N10 ve FSP Hydro 700W Uyumu

mata

Kilopat
İyi günler,

Sistemim şu şekilde:

- Ryzen 5 2600 işlemci
- Corsair Vengeance lPX 3000MHz 1x8 RAM (+8 eklenecek)
- MSI B450A Pro anakart
- Sapphire Nitro+ RX570 4 GB ekran kartı
- Dark N10 kasa
- Viewsonic XG2401 144Hz 1Ms monitör
- 240GB bir SSD alma planım var.
- PSU olarak FSP Hydro 700W düşünüyorum. İleride ekran kartını yükseltmem durumunda yeterli olması için.

Bu güç kaynağı Dark n10 kasanın PSU bölmesine sığıyor mu? Kullanımda bir zorluk çıkarır mı? (PSU sığar ancak kablolar kullanılamaz hale gelir gibi.) Son olarak Vega 56 veya Vega 64 ekran kartları için bu model 700W PSUyeterli olur mu?

PSU yeterli bileşenler için ve sığar rahatlıkla kullanırsınız EVGA P2 Platinum 750 W kullanıyorum aynı kasada 180MM PSU desteği mevcut

Viewsonic XG2401 144Hz 1Ms monitör çok değil mi o sisteme ? en az 1300 TL o monitör. Ekran kartını rx 590 yapıp monitörü 1080p FHD 75 hz 1 ms yapsan daha iyi olmaz mı ?

Viewsonic XG2401 144Hz 1Ms monitör çok değil mi o sisteme ? en az 1300 TL o monitör. Ekran kartını rx 590 yapıp monitörü 1080p FHD 75 hz 1 ms yapsan daha iyi olmaz mı ?
Tam da 1300 liraya aldım, ancak uzun ömürlü olması açısından ve ileride ekran kartını yükselttiğimde de monitörü değişmemek istediğimden bu monitörü aldım. RX 570' i 968 liraya aldım. Aradaki fiyat farkına karşılık alacağım performansın 1080p açısından bakıldığında uçurum oluşturmayacağını düşündüm.
PSU yeterli bileşenler için ve sığar rahatlıkla kullanırsınız EVGA P2 Platinum 750 W kullanıyorum aynı kasada 180MM PSU desteği mevcut
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bulamadığım için soruyorum, PSU desteği bilgisini nereden buldunuz.

İlerde tekrar masraf etmek istemiyorsan mantıklı seçim yapmışın.
Bu arada bu Dark n10 çok tırt bir kasaya benziyor neyini beğeniyor insanlar bunun anlamıyom. 10 yaşında çocuk kasası gibi içine dandik 10 TL'lik kırmızı 5 tane fan koymuşlar 350 TL'ye satıyorlar. Gerekirse içinde 2 tane fan olsun daha kaliteli ve oturaklı bir kasa beğenin bence o kadar masraf edip topladığınız sisteme hadi onu geçtim o aldığn 1300 TL lik monitöre yakışan bir kasa değil o

Dediğiniz doğru olabilir, kasa konusunda veya diğer parçalarda uzman değilim. Belirli bir süre araştırma sonrasında parçalara karar verdim. Araştırmalarımdan anladığım kadarıyla Dark N10, Frisby, Everest, Rampage gibi markalara göre daha önde. Bunun da üstü zaten ünlü markalar oluyor ki, fiyat iki katına çıkıyor. Ben bu kasayı 270 liraya aldım. Fiyata göre alacağım kalite, seçimlerde beni en fazla etkileyen unsur oldu. Bir de ben parçaları seçerken ana parçalarda harcamadan kaçınmayıp, diğer parçalardan kısabildiğim kadarıyla kısmaya çalıştım.

Fanlar konusunda ben kasanın ledli olması vb. gibi şeylere hiç önem vermem. Bu kasada ön, arka ve üst kısımda açıklık olması benim için önemliydi. İlerleyen zamanda fan alıp değiştirebilirim diye düşündüm ama yine de kullanıp göreceğiz. Teknoloji işi biraz da şans.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…