Dark N10 vs Aerocool BattleHawk

cesurdoganv

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi toplayacağım sistem hazır, bir tek kasada karar veremedim. Yorumlarınızı ya da tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sistem;

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    10,7 KB · Görüntüleme: 193
Bana sorarsan Battlehawk. Yine de çok farklılık olacağını sanmıyorum. Göz zevkinize kalmış.

İnternette inceleme videolarına göz atabilirsiniz. İkisi arasında malzeme kalitesi açısından pek fark olacağını sanmıyorum. Hangisi hoşunuza gittiyse onu alın. Bende topladığım sistemde DARK N10 kullanmayı düşünüyorum.

Benimde sistem toplarken düşündüğüm 2 kasa. N10 un artıları daha fazla olduğu için aldım. Seçimimdeki nedenler:Kasa içerisinde psu ve hddler için ayrı bölme, 16 cm soğutucu bloklara uygun,yan pencere daha büyük ve extradan bir usb 3.0 daha var. Ayrıca Dark N10 çok daha sağlam gibi gözüküyor.Ben kasayı teknobiyotikten psu içerisinde almıştım. İçindeki psu High Power 80+ 600W.(Satıcılara göre psu markası değişiklik gösterebilir.)

Son düzenleme:
Aerocool Battlehawk'ın ön ve üst kısmında açıklık az. Daha iyi bir hava akışı açısından Dark N10 öneririm. Ekstra olarak üst kısmında da toz filtresi var N10'un, penceresi daha geniş ve PSU - HDD saklama haznesi mevcut.

Devasa birşeye benziyor Boş mu geliyor yoksa içinde fan ile mi geliyor bu kasalar?

Fanlı geliyor tabii. Elite versiyonuda var o daha şık ama 400 TL.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BattleHawk tasarımı çok hoşuma gitti. Ama Dark N10'da 5 adet fan mevcut bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…