Dark N10 vs Aerocool LS5200

Crank

Hectopat
Daha fazla  
İki ürün de fiyat performans olarak karşımıza çıkıyor. Eksileriyle, artılarıyla değerlendirdiğimizde hangisi daha tercih edilebilir sizce?

Kişisel görüşüm olarak; Aerocool daha şık fakat kablo saklama da sıkıntı yaşatır gibi duruyor. Dark'ın verdiği fazladan 2 fanı zaten kullanmayacağım, kasaya 240mm radyatörlü sıvı soğutma takılacak. Dark biraz daha geniş. Aerocool beyaz versiyonu şık. Fan kaliteleri hakkında bilgim yok. Ne derseniz onu alacağım.

Not: 240 liraya geliyorlar, daha iyisine bütçe sıkıntısı yaşıyorum. Başka kasalara bakmıyorum o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bu konuda bir sürü cevap almışsın. Neden gelip de yeni konu açıyorsunuz? 300 TL Kasa Önerisi
@Akif
Genel olarak kasa sormuştum o konuda. Aldığım cevap bu kasalardan hangisini almamı söylüyor peki? Anlamadığım bir yer varsa aydınlat beni. Farklı kasalar konuşuldu. Bütçeme göre seçeneklerimi indirgedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı