Dark N10 vs Dark R30

nazmiokden

Kilopat
Yer
Sakarya/Adapazarı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
•RX 6700 XT •7500F • 16 RAM •PRO A620M-E •500 M2 •600 POWER
Meslek
EMEKLİ
Kasa almaya karar verdim fakat aklımda iki secenek var.
Olmasını istediğim özellikler 2x USB 3.0, 2x USB 2.0 ve ATX desteği. Görünüş önemli değil Dark N10 Pro kafama daha çok yatıyor aslında 5 fan ile içinin buz gibi olacağını düşünüyorum. Sizin de görüşlerinizi merak ettim. Eğer daha iyi F/P ürün biliyorsanız yazmayı unutmayın.

Dark N10 Pro 5x12cm Mavi Fanlı, Fan Kontrolcülü, Cam Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHN10PRO) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri

DARK R30 USB 3.0, 4x12cm Türbin RGB Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa almaya karar verdim fakat aklımda iki secenek var.
Olmasını istediğim özellikler 2x USB 3.0, 2x USB 2.0 ve ATX desteği. Görünüş önemli değil Dark N10 Pro kafama daha çok yatıyor aslında 5 fan ile içinin buz gibi olacağını düşünüyorum. Sizin de görüşlerinizi merak ettim. Eğer daha iyi F/P ürün biliyorsanız yazmayı unutmayın.

Dark N10 Pro 5x12cm Mavi Fanlı, Fan Kontrolcülü, Cam Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHN10PRO) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri

DARK R30 USB 3.0, 4x12cm Türbin RGB Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa
İkiside güzeldir. Rgb makımından ve hava akışının iyi olmasından dolayı r30 iyi seçenek olabilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı