Muhammed Siraç ZOR Kilopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar iki kasayı, - Malzeme Kalitesi, - Genişlik, - Fan kalitesi, - Çıkardığı Ses ve - Kablo Yönetimi açısından değerlendirebilirsek memnun olurum. ( Kullananlar veya gerçekten konu hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. )
Arkadaşlar iki kasayı, - Malzeme Kalitesi, - Genişlik, - Fan kalitesi, - Çıkardığı Ses ve - Kablo Yönetimi açısından değerlendirebilirsek memnun olurum. ( Kullananlar veya gerçekten konu hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. )
Erşan Kuneri Kilopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #2 Dark N10 Detaylı Inceleme Bence dark. Ben de internetten geçen hafta sipariş ettim.
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #3 Erşan Kuneri dedi: Dark N10 Detaylı Inceleme Bence dark. Ben de internetten geçen hafta sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Nereden sipariş ettiniz? Ben bulamadım. Her yerde stok tükendi yazıyor.
Erşan Kuneri dedi: Dark N10 Detaylı Inceleme Bence dark. Ben de internetten geçen hafta sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Nereden sipariş ettiniz? Ben bulamadım. Her yerde stok tükendi yazıyor.
Erşan Kuneri Kilopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #4 DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX 274,63 TL Ertaş Bilişim'den Sanalpazar.com'da DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa DKCHN10 DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa OEM & Çevre Birimleri - Overclock Ürünleri - Kasalar fiyatucuz.com İnternette stokta olan sadece bu siteler var. Ben Epttavm.com'dan aldım. Stokta 1 tane varmış ben alınca bitti
DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX 274,63 TL Ertaş Bilişim'den Sanalpazar.com'da DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa DKCHN10 DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa OEM & Çevre Birimleri - Overclock Ürünleri - Kasalar fiyatucuz.com İnternette stokta olan sadece bu siteler var. Ben Epttavm.com'dan aldım. Stokta 1 tane varmış ben alınca bitti
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #5 @Erşan Kuneri Çok pahalanmış. Geçen aylarda 185 TL'ye bulunabiliyordu.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #6 Silinen üye dedi: @Erşan Kuneri Çok pahalanmış. Geçen aylarda 185 TL'ye bulunabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Dolara göre değişiyor fiyatlar, o yüzden olabilir. Birde stok azalınca fiyatı yükseltmiş de olabilirler.
Silinen üye dedi: @Erşan Kuneri Çok pahalanmış. Geçen aylarda 185 TL'ye bulunabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Dolara göre değişiyor fiyatlar, o yüzden olabilir. Birde stok azalınca fiyatı yükseltmiş de olabilirler.
Erşan Kuneri Kilopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #7 "Ne kadar ulan bi n10" diyesi geliyor insanın. Çok satıyor abi üretin zibil gibi siz de rahat edin biz de edelim nedir bu ya LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Ne kadar ulan bi n10" diyesi geliyor insanın. Çok satıyor abi üretin zibil gibi siz de rahat edin biz de edelim nedir bu ya LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #8 Dukase daha sessiz bence onu alın. Ayrıca çok şık duruyor.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #9 Erşan Kuneri dedi: "Ne kadar ulan bi n10" diyesi geliyor insanın. Çok satıyor abi üretin zibil gibi siz de rahat edin biz de edelim nedir bu ya LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Sağlam kasa sonuçta, alıcısı çok. Biride benim
Erşan Kuneri dedi: "Ne kadar ulan bi n10" diyesi geliyor insanın. Çok satıyor abi üretin zibil gibi siz de rahat edin biz de edelim nedir bu ya LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Sağlam kasa sonuçta, alıcısı çok. Biride benim
Erşan Kuneri Kilopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #10 Aldık daha kargolayamadılar bile ya LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi