Dark N10 vs Powerboost G1004S

ROWRİN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Dark N10'da fan kontrolcüsü ve toz filtresi bulunuyor. G1004S'te ise ikisi de yok ancak görüntü daha şık ve 6 adet fan var. N10'da ise 5. Hangisi daha mantıklı bir seçim olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam 2'sine de o kadar para vereceğime FSP CMT 110A alır, kalan paraya da fan alırdım daha iyi.
Bu kasalar ortalama 250 TL.Sizin önerdiğiniz kasa 200 TL 5 adet fan alsam 75 TL etti 275 TL sizin önerdiğiniz kasaya vermem gereken fiyat.Niye hazır hali varken parça parça uğraşıyım ? Birde 20 TL ek veriyim ?

Bu kasalar ortalama 250 TL.Sizin önerdiğiniz kasa 200 TL 5 adet fan alsam 75 TL etti 275 TL sizin önerdiğiniz kasaya vermem gereken fiyat.Niye hazır hali varken parça parça uğraşıyım ? Birde 20 TL ek veriyim ?
En azından malzeme kaliteli. Dark'ın bu kasasına ne kadar olumlu yorum gelse de, fanlarından rahatsız olanlarından varmış. Ayrıca 5 tane fan alın demedim ki ? 3 tanesi yeterli. 2 öne 1 arkaya veya 1 öne 1 arkaya 1 de üste gelecek şekilde olabilir.

Öneriniz için teşekkürler ancak benim aklıma hiç yatmadı.

N10 kullanıyorum, soğutma olarak çok iyi. Fanlar tam yükte sesli çalışıyor sadece. Diğer kasa hakkında bilgim yok ancak n10 tavsiye ediyorum, geniş ve ferah bir kasa.

N10 kullanıyorum, soğutma olarak çok iyi. Fanlar tam yükte sesli çalışıyor sadece. Diğer kasa hakkında bilgim yok ancak n10 tavsiye ediyorum, geniş ve ferah bir kasa.
Peki ses ne kadar rahatsız ediyor ? Yani kulaklık takılı, oyun oynarken tam güçteki fanlar duyuluyormu ?

Peki ses ne kadar rahatsız ediyor ? Yani kulaklık takılı, oyun oynarken tam güçteki fanlar duyuluyormu ?
Hayır, sadece kulaklık takılı değilken duyuluyor, aşırı yüksek değil. zaten oyun dışındaki kullanımlarda fanları kapatırsın, sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…