Satılık Dark N10

Evet de alıcıların fiyatını görmek isterim 280 TL ' ye almıştım. Hiç kullanmadım, 2 aydır kutusunda duruyor. Kalitesi iyi genişliği çok iyi sistem bütçemi yükselttim kasayıda değiştirmek istedim.

Dark N10 her bütçeye gider aslında. Sıvı soğutma olsun yüksek CPU kule soğutucuları olsun. Mod yapımı olsun. Çıtanızı çok aşırı yükseltmediyseniz kullanılabilir kaliteli bir kasa. Bunu satıp almayı düşündüğünüz kasa nedir ?

Son düzenleme:
Doğru kasa güzel fakat agresif bir kasa tercihim o yüzden satıp üstüne az daha koyup agresif bir kasa almak.

Antalya

---GÜNCEL---

Dediğim gibi Dark N10 satılcaksa yerine gerçekten efsane bir kasa alınmalı ki değsin. N10 işlevselliği ve sadeliği yüzünden tutulan bir kasa.
Birde birşey sormak istiyorum Spec-Alphanın hava sirkilasyonu nasıldır ? Dark N10 la kıyasla biri 5 öbürü 3 fan

Diğerini kullanmadım ama Dark N10 un hava sirkilasyonu son derece iyi. Fanları tamamen kapatınca 7-8 derecelik bir artış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…