Merhaba, 2000-3000TL arasında bir klavye bakıyorum. Dark project alu87a çok dikkatimi çekti, tam istediğim gibi. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Alınır mı? Yoksa buna benzer bir klavye tavsiye eder misiniz?
Alınır. Özellikle çok sessiz bir klavye arıyorsanız sizin için çok uygun olur.Merhaba, 2000-3000TL arasında bir klavye bakıyorum. Dark Project ALU87A çok dikkatimi çekti, tam istediğim gibi. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Alınır mı yoksa buna benzer bir klavye tavsiye eder misiniz?
Alınır ama çok sessiz bir klavye haberiniz olsun.
Çok sessiz klavyede olmasın yaAlınır. Özellikle çok sessiz bir klavye arıyorsanız sizin için çok uygun olur.
Çok sessiz klavyede olmasın yave kablosuz olması benim için daha uygun olur. Attack Shark K86'ya ne dersiniz?
Switchleri çok iyi olmadığı için bir müddet sonra çift tıklama sorunu yaşayanlar vardı.Çok sessiz klavyede olmasın yave kablosuz olması benim için daha uygun olur. Attack Shark K86'ya ne dersiniz?
Anladım, ilettiğiniz MCHOSE'e baktım. Kozmetik açısından beyaz rengi sevdiğim için beyaz rengine de baktım. Düşüncelerimin arasında. Teşekkür ederim. Attack Shark'ta çok iyi duruyorAttack Shark mouse tarafında çok sorunlu bir marka klavyelerine de güvenmezdim doğrusu.
Çok teşekkür ederim, hepsine bakacağımSwitchleri çok iyi olmadığı için bir müddet sonra çift tıklama sorunu yaşayanlar vardı.
Altta önerdiklerim biraz daha iyi olur bu bütçelerde.
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
aula f87 Modelleri, Fiyatları - Trendyol
aula f87 ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!www.trendyol.com
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-13)
Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın.www.gaming.gen.tr
Klavyenin kendisi iyi de içinde kullandıkları switchi ilk defa gördüm bu modelde. Sesi veya kalitesi nasıldır çok bilgim yok ama çok kötü kalitede olacağını düşünmüyorum.@Yuiis https://amzn.eu/d/63nfo2B iyi midir?
G98 Pro tercihlerin doğrultusunda en mantıklsı bu.Ajazz AK820 Max Plus Daydream Switch nasıldır sizce?
@roxy1881 hocam bana bi' yardımcı olabilme şansın var mı? Aklım çok kurcalandı, MCHOSE G98 Pro'da iyi duruyor. Bir yandan Attack Shark K86'da iyi duruyor. Sizce hangisi olmalı? Wireless istiyorum, ne az sesli, ne çok sesli olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.