Dark Raider kasa alınır mı?

DarlDixon

Hectopat

Bunu alacağım ve ekran kartım RX6500 buna sığar mı? Kullanan biri varsa söylerse memnun olurum.
Ayrıca bu kasa sistemi soğutur mu yoksa Gametech kasa almak daha mı mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın önü yarı mesh üstü kapalı çok iyi bir hava akışı sağlayacağını sanmıyorum fiyatı çok güzel ama kasanın malzeme kalitesi de kötü bu bilgilere dayanarak kendin karar vermelisin ayrıca ekran kartın da sığar.

Kasanın önü yarı mesh üstü kapalı çok iyi bir hava akışı sağlayacağını sanmıyorum fiyatı çok güzel ama kasanın malzeme kalitesi de kötü bu bilgilere dayanarak kendin karar vermelisin ayrıca ekran kartın da sığar.

Yani Gametech almak daha mı mantıklı onlarında görünşü hoşuma gitmiyor.

Yani Gametech almak daha mı mantıklı onlarında görünşü hoşuma gitmiyor.

Gametech markasını ve hangi modelden bahsettiğinizi bilmiyorum açıkçası model paylaşır mısınız?

Bütçeni aşıyor ama çok daha iyi bir seçenek .

Dark Guardian Mini 4x12cm​

Rampage Private 2x140 mm + 1x120 mm​

Son düzenleme:
Gametech markasını ve hangi modelden bahsettiğinizi bilmiyorum açıkçası model paylaşır mısınız?

Bütçeni aşıyor ama çok daha iyi bir seçenek.

Dark Guardian mini 4x12cm​

Rampage private 2x140 mm + 1x120 mm​

Dark Raider bu kasaya göre mantıklı olur mu hocam?

Dark Guardian bütçemi fazla aşıyor Rampage'de görüntüsü dikkatimi dağıtıyor.

Dark Raider'i almazdım kesinlikle son attığım 2 kasa ve sizin attığınız son kasa arasından da ya Guardian'ı ya sizin attığınız Gametech'i alırdım ama fiyat konusunda Gametech avantajı var kesinlikle kasalarını bilmiyorum eminim kablolamada ve malzeme kalitesinde sorun yaşarsınız ama günümüz için bütçeniz çok yüksek değil maalesef uzun lafın kısası Gametech iyi gibi geldi bana ben sizin yerinizde olsam onu alırdım.

Dark Raider bu kasaya göre mantıklı olur mu hocam?

Dark Guardian bütçemi fazla aşıyor Rampage'de görüntüsü dikkatimi dağıtıyor.
Hocam kasayı aldınız mı? Kullanıyor musunuz? İlk bahsettiğiniz kasa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı