ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Bu iki kasa arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi? 1- Aerocool Prime ARGB v4, Full Tempered Glass Yan Panel, Adreslenebilir RGB Fanlı, Led Şeritli Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-PRM-V4) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik 2- Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Bu iki kasa arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi? 1- Aerocool Prime ARGB v4, Full Tempered Glass Yan Panel, Adreslenebilir RGB Fanlı, Led Şeritli Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-PRM-V4) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik 2- Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 18 Haziran 2022 #2 Dark Raider.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 18 Haziran 2022 #3 Dark Raider öneririm uzun süredir kullanıyorum hava akışı oldukça iyi fanlar sessiz ve şık olumsuz yanı malzeme kalitesi kötü.
Dark Raider öneririm uzun süredir kullanıyorum hava akışı oldukça iyi fanlar sessiz ve şık olumsuz yanı malzeme kalitesi kötü.
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #4 EREN SATAR dedi: Dark Raider öneririm uzun süredir kullanıyorum hava akışı oldukça iyi fanlar sessiz ve şık olumsuz yanı malzeme kalitesi kötü. Genişletmek için tıkla... Peki Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu mu Dark Raider mi?
EREN SATAR dedi: Dark Raider öneririm uzun süredir kullanıyorum hava akışı oldukça iyi fanlar sessiz ve şık olumsuz yanı malzeme kalitesi kötü. Genişletmek için tıkla... Peki Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu mu Dark Raider mi?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 18 Haziran 2022 #5 ozgurr34 dedi: Peki Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu mu Dark Raider mi? Genişletmek için tıkla... Raider elbette bu kasanın hava akışı iyi değil.
ozgurr34 dedi: Peki Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu mu Dark Raider mi? Genişletmek için tıkla... Raider elbette bu kasanın hava akışı iyi değil.
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #6 ozgurr34 dedi: Peki Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu mu Dark Raider mi? Genişletmek için tıkla... Uzun ekran kartı kullanacaksan Raider, kısa ise X-Force. X-Force'un üst panel avantajı var, ama uzun ekran kartı kullanacaksan ve üst panel önemli değilse Raider daha iyi bir tercih.
ozgurr34 dedi: Peki Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu mu Dark Raider mi? Genişletmek için tıkla... Uzun ekran kartı kullanacaksan Raider, kısa ise X-Force. X-Force'un üst panel avantajı var, ama uzun ekran kartı kullanacaksan ve üst panel önemli değilse Raider daha iyi bir tercih.