M mertozc4n Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 14 16 Nisan 2020 #1 Dark RangeMax Nano 150Mbit 802.11N Kablosuz Ağ Adaptörü aldım fakat kurulum yapacak CD bölmesi yok elimde ürünün sürücüsünü de bulamadım yardımcı olur musunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2020
Dark RangeMax Nano 150Mbit 802.11N Kablosuz Ağ Adaptörü aldım fakat kurulum yapacak CD bölmesi yok elimde ürünün sürücüsünü de bulamadım yardımcı olur musunuz ?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.834 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #2 Herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok, aygıtı taktığınızda Win otomatik olarak sürücüsünü yükler.
M mertozc4n Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 14 18 Nisan 2020 #3 dogant dedi: Herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok, aygıtı taktığınızda Win otomatik olarak sürücüsünü yükler. Genişletmek için tıkla... internete bağlı olmasa bile mi iyiymiş dogant dedi: Herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok, aygıtı taktığınızda Win otomatik olarak sürücüsünü yükler. Genişletmek için tıkla... teşekür ederim yanıt için
dogant dedi: Herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok, aygıtı taktığınızda Win otomatik olarak sürücüsünü yükler. Genişletmek için tıkla... internete bağlı olmasa bile mi iyiymiş dogant dedi: Herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok, aygıtı taktığınızda Win otomatik olarak sürücüsünü yükler. Genişletmek için tıkla... teşekür ederim yanıt için