Dark RGB Fan Ses Yapıyor

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
18 Temmuz 2018 tarihinde aldığım Dark RGB Kit'in fanlarından 1 tanesi ses yapıyor ve kulak tırmalıyor. Performansta sorun olmasa da ses oyun zevkimi bozuyor. Şimdi garantiye falan göndersem değişim yaparlar mı? Nasıl bir yol izleyebilirim?

Eskiden yapmayıp şimdi bu kadar çok ses çıkarıyorsa göndermeniz açısından iyi olabilir. Olmadı daha kaliteli fanlar alarak çözülebilir sorun.
Fan çalışırken ses yapıyor. Elimde durdurunca ses kesiliyor. Kablo değmediğine eminim. Peki nasıl başvuru yapacağım teknobiyotik.com'a?
Siparişlerim' e tıklayın oradan aldığınız ürüne destek talebi seçeneğine basarak arıza bildirimi gibi bir kısım olacak oradan konuyu yazın muhtemelen pazartesi geri dönerler.

Eskiden yapmayıp şimdi bu kadar çok ses çıkarıyorsa göndermeniz açısından iyi olabilir. Olmadı daha kaliteli fanlar alarak çözülebilir sorun.
3 gündür var sorun. Önce ekran kartımdaki coil whine sorunu artmış zannettim. Fakat bugün farkettim. Birde kasamın yanında gelen 2 adet 14CM'lik cooler master fan var. Onlar iyi mi?

3 gündür var sorun. Önce ekran kartımdaki coil whine sorunu artmış zannettim. Fakat bugün farkettim. Birde kasamın yanında gelen 2 adet 14CM'lik cooler master fan var. Onlar iyi mi?
İyidir herhalde linki mevcut mu kesin konuşmayım ama o markanın bazı kasalarda özellikle Masterbox Lite modelindeki dahili fanlar ses yapıyor diye biliyorum bu da aynısıysa normaldir.

İyidir herhalde linki mevcut mu kesin konuşmayım ama o markanın bazı kasalarda özellikle Masterbox Lite modelindeki dahili fanlar ses yapıyor diye biliyorum bu da aynısıysa normaldir.
Cooler Master Mastercase Pro 3 model kasam var. Kasanın içinde gelen fanlar biraz sesliler ama hava sirkülasyonu iyi.

Cooler Master Mastercase Pro 3 model kasam var. Kasanın içinde gelen fanlar biraz sesliler ama hava sirkülasyonu iyi.
Kasa gayet güzelmiş fiyat performans açısından da başarılıdır. Normal zaten fanlar büyük ve ön kısmı açık olduğundan sesi rahat duyarsın. Umarım iade yada değişim yapılır çünkü gerçekten can sıkıcı bir durum olacaktır her gün o rahatsız sesi duymak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…