1 156758 Hectopat Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 381 Makaleler 1 27 Ekim 2018 #11 Ömer Murat KARACA dedi: Yeni kontrolcüyü aldım zaten. Sorun sadece 1 fanda. 2'sinde değil. Onu da elimle tutunca ses yapmıyor. Dönmeye başlayınca ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Stok fanları satar mısınız?
Ömer Murat KARACA dedi: Yeni kontrolcüyü aldım zaten. Sorun sadece 1 fanda. 2'sinde değil. Onu da elimle tutunca ses yapmıyor. Dönmeye başlayınca ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Stok fanları satar mısınız?
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #12 156758 dedi: Stok fanları satar mısınız? Genişletmek için tıkla... Valla hiç düşünmedim böyle bir şey ama ne kadar verirsiniz?
156758 dedi: Stok fanları satar mısınız? Genişletmek için tıkla... Valla hiç düşünmedim böyle bir şey ama ne kadar verirsiniz?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2018 #13 humasettinozlecik dedi: Ben de kullanıyorum sıfır ses. Acaba size eski kontrolcüsünü mü yolladilar? Teknobiyotik'e mesaj atıp yeni kontrolcü isteyin.Eki Görüntüle 339678 Genişletmek için tıkla... TurboX görüldü, ateş işlemi başlıyor.
humasettinozlecik dedi: Ben de kullanıyorum sıfır ses. Acaba size eski kontrolcüsünü mü yolladilar? Teknobiyotik'e mesaj atıp yeni kontrolcü isteyin.Eki Görüntüle 339678 Genişletmek için tıkla... TurboX görüldü, ateş işlemi başlıyor.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 27 Ekim 2018 #14 DarKSaGaa dedi: TurboX görüldü, ateş işlemi başlıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çok eski. PSU değişti (o kadar salak değilmişim).
DarKSaGaa dedi: TurboX görüldü, ateş işlemi başlıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çok eski. PSU değişti (o kadar salak değilmişim).
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #15 Benim de bazı fanlarda yalpalama var. Sizinkiler ne alemde?
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 27 Ekim 2018 #16 Ömer Murat KARACA dedi: Yeni kontrolcüyü aldım zaten. Sorun sadece 1 fanda. 2'sinde değil. Onu da elimle tutunca ses yapmıyor. Dönmeye başlayınca ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Saçma olabilir ama kontrolcü üzerinden kabloyu farklı yere takar mısınız?
Ömer Murat KARACA dedi: Yeni kontrolcüyü aldım zaten. Sorun sadece 1 fanda. 2'sinde değil. Onu da elimle tutunca ses yapmıyor. Dönmeye başlayınca ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Saçma olabilir ama kontrolcü üzerinden kabloyu farklı yere takar mısınız?
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #17 humasettinozlecik dedi: Saçma olabilir ama kontrolcü üzerinden kabloyu farklı yere takar mısınız? Genişletmek için tıkla... Eve geçince deneyeceğim.
humasettinozlecik dedi: Saçma olabilir ama kontrolcü üzerinden kabloyu farklı yere takar mısınız? Genişletmek için tıkla... Eve geçince deneyeceğim.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #18 35UPGRADER36 dedi: Benim de bazı fanlarda yalpalama var. Sizinkiler ne alemde? Genişletmek için tıkla... Evet yalpalama var. Yani ufak bir yamukluk ile dönüyor. Fakat ne üflemede ne de ses konusunda sıkıntı olmadığı için sorun olmayacağını düşündüm. Kutudan çıktığında vardı yani.
35UPGRADER36 dedi: Benim de bazı fanlarda yalpalama var. Sizinkiler ne alemde? Genişletmek için tıkla... Evet yalpalama var. Yani ufak bir yamukluk ile dönüyor. Fakat ne üflemede ne de ses konusunda sıkıntı olmadığı için sorun olmayacağını düşündüm. Kutudan çıktığında vardı yani.
1 156758 Hectopat Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 381 Makaleler 1 28 Ekim 2018 #19 Ömer Murat KARACA dedi: Valla hiç düşünmedim böyle bir şey ama ne kadar verirsiniz? Genişletmek için tıkla... Siz kaç istiyorsunuz?
Ömer Murat KARACA dedi: Valla hiç düşünmedim böyle bir şey ama ne kadar verirsiniz? Genişletmek için tıkla... Siz kaç istiyorsunuz?
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2018 #20 156758 dedi: Siz kaç istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şuan Dark fanların ses olayını çözemezsem onları kullanacağım. Kusura bakma valla.
156758 dedi: Siz kaç istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şuan Dark fanların ses olayını çözemezsem onları kullanacağım. Kusura bakma valla.