GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.750 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #31 humasettinozlecik dedi: Bildiğim kadarıyla arkadaş eski kontrolcüsünü kullanıyor. Yeni olanda sorun yok. Kapak açılınca az da olsa ses var bende. Belki vida ile sabitli değil ondandır. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Vida ile sabit değil derken o nasıl oluyor [emoji53] Fanı başka yere takınca ses kesiliyor mu?
humasettinozlecik dedi: Bildiğim kadarıyla arkadaş eski kontrolcüsünü kullanıyor. Yeni olanda sorun yok. Kapak açılınca az da olsa ses var bende. Belki vida ile sabitli değil ondandır. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Vida ile sabit değil derken o nasıl oluyor [emoji53] Fanı başka yere takınca ses kesiliyor mu?
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 30 Ekim 2018 #32 GKD dedi: Anlayamadım. Vida ile sabit değil derken o nasıl oluyor [emoji53] Genişletmek için tıkla... Plastik cırt.
GKD dedi: Anlayamadım. Vida ile sabit değil derken o nasıl oluyor [emoji53] Genişletmek için tıkla... Plastik cırt.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #33 humasettinozlecik dedi: Bilmiyordum. Sorun hâlâ var ise yağ damlatin. Genişletmek için tıkla... Şikayette bulundum pazar günü. Yarın dönmezler ise direk müşteri hizmetlerini arayacağım.
humasettinozlecik dedi: Bilmiyordum. Sorun hâlâ var ise yağ damlatin. Genişletmek için tıkla... Şikayette bulundum pazar günü. Yarın dönmezler ise direk müşteri hizmetlerini arayacağım.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #34 humasettinozlecik dedi: Plastik cırt.Eki Görüntüle 340493 Genişletmek için tıkla... Eski kasamda bende bu şekilde takmıştım. Ve şuankinden daha sessiz çalışıyordu.
humasettinozlecik dedi: Plastik cırt.Eki Görüntüle 340493 Genişletmek için tıkla... Eski kasamda bende bu şekilde takmıştım. Ve şuankinden daha sessiz çalışıyordu.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 30 Ekim 2018 #35 Ömer Murat KARACA dedi: Eski kasamda bende bu şekilde takmıştım. Ve şuankinden daha sessiz çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Alırken bende korkmuştum. Bende sorun yok. Geri gönderin. Göndermeden önce temizleyin. Ondan da sorun çıkarabilirler.
Ömer Murat KARACA dedi: Eski kasamda bende bu şekilde takmıştım. Ve şuankinden daha sessiz çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Alırken bende korkmuştum. Bende sorun yok. Geri gönderin. Göndermeden önce temizleyin. Ondan da sorun çıkarabilirler.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #36 humasettinozlecik dedi: Bilmiyorum. Alırken bende korkmuştum. Bende sorun yok. Geri gönderin. Göndermeden önce temizleyin. Ondan da sorun çıkarabilirler. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen her gün sırf temizlik için aldığım fırçam ile temizliğini yapıyorum. Bana gönderdiklerinden daha temiz gönderirim emin olun.
humasettinozlecik dedi: Bilmiyorum. Alırken bende korkmuştum. Bende sorun yok. Geri gönderin. Göndermeden önce temizleyin. Ondan da sorun çıkarabilirler. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen her gün sırf temizlik için aldığım fırçam ile temizliğini yapıyorum. Bana gönderdiklerinden daha temiz gönderirim emin olun.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 30 Ekim 2018 #37 Ömer Murat KARACA dedi: Hemen hemen her gün sırf temizlik için aldığım fırçam ile temizliğini yapıyorum. Bana gönderdiklerinden daha temiz gönderirim emin olun. Genişletmek için tıkla... Helal olsun ne diyeyim [emoji3] Resimde ekledim benim fanlar bu kirlilikte.
Ömer Murat KARACA dedi: Hemen hemen her gün sırf temizlik için aldığım fırçam ile temizliğini yapıyorum. Bana gönderdiklerinden daha temiz gönderirim emin olun. Genişletmek için tıkla... Helal olsun ne diyeyim [emoji3] Resimde ekledim benim fanlar bu kirlilikte.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #38 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En kirli hali.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En kirli hali.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 30 Ekim 2018 #39 Ömer Murat KARACA dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En kirli hali. Genişletmek için tıkla... Yine temiz [emoji3]
Ömer Murat KARACA dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En kirli hali. Genişletmek için tıkla... Yine temiz [emoji3]