1 119770 Kilopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 46 27 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar kasa olarak şunlar arasında kaldım. Hangisi daha sağlam ?Bu kasalardan birini kullanan var mı?Kısacası hangi kasayı almalıyım? Dark Scorpıon Dark n10 Dark ninja Zalman z3 Aerocool Gt Black Edition Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2016
Arkadaşlar kasa olarak şunlar arasında kaldım. Hangisi daha sağlam ?Bu kasalardan birini kullanan var mı?Kısacası hangi kasayı almalıyım? Dark Scorpıon Dark n10 Dark ninja Zalman z3 Aerocool Gt Black Edition
CelestialDiamond Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 649 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #2 119770 dedi: Arkadaşlar kasa olarak şunlar arasında kaldım. Hangisi daha sağlam ?Bu kasalardan birini kullanan var mı?Kısacası hangi kasayı almalıyım? Dark Scorpıon Dark n10 Dark ninja Zalman z3 Aerocool Gt Black Edition Genişletmek için tıkla... Dark N10 sağlam hemde ne sağlam.
119770 dedi: Arkadaşlar kasa olarak şunlar arasında kaldım. Hangisi daha sağlam ?Bu kasalardan birini kullanan var mı?Kısacası hangi kasayı almalıyım? Dark Scorpıon Dark n10 Dark ninja Zalman z3 Aerocool Gt Black Edition Genişletmek için tıkla... Dark N10 sağlam hemde ne sağlam.