Dark Sentinel alınır mı?

Hepsiburada'da 236 TL'ye satılıyor. Almaya değer mi? Ve fanların sesi rahatsız ediyor mu?
Dark N10 kullanıcısı olarak Dark N10 Pro ve yorumlarına bakmanı öneririm. Büyük ve sağlam kasa. Tek eksiği GPU Bracket yok. Türkiye'de satılmıyor ve yurtdışında da 13-14 dolar civarında. Belki N10 Pro'larda vardır. Gerçi çoğu kasada olmuyor ama olması gerekir diye düşünüyorum.

Dark N10 kullanıcısı olarak Dark N10 Pro ve yorumlarına bakmanı öneririm. Büyük ve sağlam kasa. Tek eksiği GPU Bracket yok. Türkiye'de satılmıyor ve yurtdışında da 13-14 dolar civarında. Belki N10 Pro'larda vardır. Gerçi çoğu kasada olmuyor ama olması gerekir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı