Dark Sentinel Kasa Kablolama

Zegabon

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu kasayı yeni aldım, anakartımı eski bilgisayardan taktım High Power 750w 80+ güç kaynağı aldım. Size bir kaç sorum var.

Bu PSU'da 4 tane PCI-E girişi var. 3 tanesi boşta kaldı, taktığımda böyle duruyor. Kasa içinde bir sıkıntı yaratır mı?
Kasanın ışığı falan varmış onların girişini nereye takacağım?
CD-ROM takmayı düşünmüyorum onun dışında eksik bir şey var mıdır?

Dostum kablolaman biraz kötü olmuş.
Bir kaç tavsiye olarak şunları söyleyebilirim.
Öncelikle 4(veya 8) pin CPU kablosunu kasanın sol üstündeki boşluktan geçirerek anakarta takın.
24 pin PSU kablosunu sağdaki 3'lü boşlukların en üstündekinden geçirin. Kablonun sözlerini tutarak kabloyu kasanın arka tarafında çekin. Kabloyu göstermemeye çalışın.
PCI-Express kablosunu sağdaki üçlü boşluğun ortasından, ekran kartının sağ tarafından getirin. Fazlalık soketi birbiri ile DNA sarmalı şeklinde sarabilirsiniz.
USB 2.0 kablolarını hemen altındaki boşluktan geçirebilirsiniz.
Bu işlemleri yaparken kabloları yere paralel olan panelden geçirmeden, direk kasanın arka bölgesinden geçirerek yapın. Kablo sıkışması olmayacaktır.

Öncelikle hayırlı olsun. kablo düzeni için klipli plastik kelepçe al yardımını göreceksin. Sonrasında acele etme zamanla daha güzel şekil verirsin.

Düzenleme: Teşekkürler hallettim bilgisayar sorunsuz açıldı

Dosya Ekleri

• PicsArt_11-13-11.31.25.jpg
    486,8 KB · Görüntüleme: 268
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…